7x de échte kledingstijl van Camila Mendes (Riverdale)!

kleding camila mendes

Camila Mendes kennen we natuurlijk allemaal (en als dit niet zo is shame on you!) uit de serie Riverdale. Ik vind Riverdale persoonlijk een heerlijke serie en geniet elke week weer opnieuw van de personages, de make-up, liedjes en mooie kledingstukken. Een van mijn favoriete personages is Camila Mendes, beter bekend als Veronica Lodge. Aangezien deze vrouw nooit te zien is zonder haar parelketting was ik toch wel benieuwd geworden naar haar ‘echte’ eigen kledingkeuzes. Zou de actrice er net zo netjes (ok, we laten de douche-scene even weg uit dit verhaal) uitzien als in de serie? Let’s take a look!

Bovenstaande foto’s komen van de Instagram account van Camila Mendes en al met al kunnen we zeggen dat de actrice zowel netjes als casual de deur uitgaat. De outfits zijn wel duidelijk een stuk minder uitgesproken dan de setjes die haar stylist voor haar uitkiest bij Riverdale. Ik vind haar in ieder geval op elke foto even prachtig!

Wat zie jij haar het liefste dragen? En had je deze kledingstukken bij haar verwacht?

You may also like

9 reacties

  1. Leuk artikel dit! In de serie draagt ze best veel nette/truttige kleding haha, dus dat had ik ook bij haar in het echt verwacht. Leuk om te zien dat ze ook haar casual kant heet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge