Ben jij ook zo’n koopjesjager?

1

Zoals de meeste hier wel weten ben ik echt een enorme budgetqueen. De kringloopwinkel is ongelofelijk blij met me, ik DIY wat ik in de winkel te duur vind en de Action is mijn beste vriend. Ook vind ik het heerlijk om door reclamefolders te bladeren en wanneer ik geld kan besparen dat dus ook te doen! Wanneer er weer een dikke stapel in de brievenbus ligt en mijn moeder de reclamefolders demonstratief aan de kant veegt vind ik het juist heerlijk om door alle koopjes van die week te bladeren. Super natuurlijk wanneer je gewoon even leuk wil neuzen maar op de een of andere manier staat er nooit dat ene item tussen dat je echt nodig hebt. En dan heb ik het nog niet eens over de tijd die je verspilde met het doorbladeren van minstens 15 folders op zoek naar een bepaald product. Vandaag heb ik iets wat voor veel meiden een grote oplossing zal zijn: de Reclamefolder app! Lees snel verder voor meer info!

Continue Reading

Dankjewel, mam (+winactie!)

Stom eigenlijk, hoe we vroeger alles voor vanzelfsprekend namen. Je werd geboren en hup, daar was je moeder die alles zonder tegensputteren wel even voor je zou regelen. Ik werd bijvoorbeeld iedere week naar de paardrijclub en zangles gebracht en wanneer ik ’s avonds bij vriendinnetjes wilde spelen was dit ook geen probleem. Ze wist om 08:15 nog een cadeautje voor de juf in elkaar te knutselen (omdat ik dat de dagen ervoor natuurlijk vergeten was te vragen..) en er stonden voor iedere verjaardag prachtige traktaties klaar om mee naar school te nemen. Mijn kleren werden gewassen, eten werd voorgeschoteld en mijn moeder heeft stiekem belachelijk veel jaren mijn kamer opgeruimd (dat mis ik nu nog steeds!). Mijn moeder hield mijn hand vast wanneer ik niet alleen naar zwemles durfde en klaagde hard met me mee wanneer ik de gymles weer eens veel te naar vond. Na iedere schooldag stond er een kopje thee met een koekje klaar en wanneer ik weer eens met spoed (niet dus) een nieuwe broek nodig had gingen we hop, samen in de auto naar het winkelcentrum. And the list goes on and on..

koekje

Continue Reading

New in: fotoboek & fotokalender

foto1

Fotoboeken. Gingen we (nouja, mijn ouders vooral!) vroeger nog iedere maand trouw naar de plaatselijke fotowinkel zien we nu nog vrij weinig terug van onze dagelijkse kiekjes. Ja, op Facebook natuurlijk, maar niet meer in een fotoboek zoals we dat eerst wel deden. Daar was je dan uren mee bezig en dan heb ik het nog over een simpele opmaak. Wilde je iets aantrekkelijks kon je daar makkelijk een dag voor uittrekken. Wel is het natuurlijk ontzettend leuk om die fotoboeken nu, een aantal jaren later, weer door te bladeren. Hoe gek het haar van je vader zat, de lintjes die je van je moeder in je haar moest dragen en het barbiefeestje dat je gaf op je zevende verjaardag, die foto’s zijn natuurlijk echt onbetaalbaar. Als je het mij vraagt zouden we dus ook een stuk beter met onze foto’s om kunnen gaan.

foto2

Dat je nu een hele collectie foto’s op Facebook hebt staan is natuurlijk leuk maar wat als Facebook over vijf jaar niet meer bestaat? Hoe kan jij dan later aan je kinderen laten zien hoe enorm modieus jij was toen je bijvoorbeeld nog op de middelbare school zat? Ik mocht een tijdje terug kennis maken met CEWE, een online fotoservice, en heb daar een super mooi fotoboek én een toffe maandkalender besteld. Lees snel verder voor de details!

Continue Reading

Take That 7 oktober in Ziggo Dome!

takethat2

Ik was vroeger eigenlijk helemaal geen concerten-typje. Waarom niet? Geen idee. Waar vriendinnetjes honderden euro’s per jaar uitgaven om hun favoriete idool in het echt te kunnen zien begreep ik niet wat er leuk was aan zo’n volle zaal met mensen die je om de vijf seconden aan de kant duwden voor een beter zicht. Oh boy was I wrong! Een concert bezoeken van iemand waar je al jaren naar luistert kan echt magisch zijn. Omringd met mensen die allemaal net zo fan zijn als jij en dus ook net zo opgaan in de magische sfeer die zo’n concert kan brengen. Echt een dag om nooit te vergeten en je geld dus ook meer dan waard. Binnenkort is het weer zover en komen er weer een paar toppers naar Nederland toe. Take That zal ons op 7 oktober weer een prachtige show gaan geven die zal plaatsvinden in het Ziggo Dome. De reguliere verkoop start 30 januari om 09:00 maar als klant van Ziggo kun je nu al pre-tickets kopen via deze link! Lees snel verder!

Continue Reading

Win een citytrip met €400 shoppingmoney!

Zoals jullie weten ben ik gek op reizen. Lange strandvakanties maar ook fijne citytrips. Cultuur bekijken is natuurlijk heerlijk maar shoppen in een ander land kan natuurlijk ook ontzettend fijn zijn! Wat dacht je bijvoorbeeld van een weekend Londen, Antwerpen of Parijs inclusief €400 shoppingmoney? Renault daagt jou uit met de Twingo Fashion Challenge!

twingo

Op het online Platform kun je een fashion statement claimen of een eigen quote schrijven. Deze statements worden gekoppeld aan unieke codes, die daarna weer op speciale Twingo kledinghangers worden geplakt. En waar kan ik deze kledinghangers vinden hoor ik je denken? Dat is misschien nog wel het leukste van het hele verhaal, ze worden op 4 oktober namelijk verspreid door bloggers Cynthia Schultz (Misslipgloss.nl), Annic van Wonderen (Ilovefashionnews.nl) en May-Britt Mobach (Amayzine.com). Ook buiten Amsterdam maak je kans, de hangers worden verspreid onder boetiekjes in heel Nederland!

Continue Reading