fashion SALE

130 euro korting?!

america today sale

In de eerste klas van mijn middelbare school was America Today echt hélemaal de shit. Iedereen droeg met heel veel trots de gekleurde shirtjes en broekjes en natuurlijk kwamen alle Converse schoenen alleen maar daar vandaan. Ik had de winkel echt al jaren niet meer bezocht totdat ik er vorig jaar een paar super toffe ripped jeans vond (lengtemaat 34 yes!) en sindsdien ga ik er geregeld even langs. Gisteren was het weer zover en ik heb het voor elkaar gekregen om items bij elkaar te hosselen die samen een korting van 130 euro opleverden. Lees snel verder voor mijn aankopen!

america today sale

Als eerste kwam ik bovenstaande blouse tegen en deze was echt exactly what I was looking for. Ik had zo’n model al vaker voorbij zien komen op Instagram en wilde hem dolgraag combineren met een zwarte leren broek. De prijs stond in eerste instantie op €59,95 maar let even goed op die gele sticker. 

america today sale

Die gele sticker staat namelijk voor KORTING en ik nam deze parel dus ook mee naar huis voor maar 12(!) euro’s. Hallo. Ja echt. Je kunt hem hier vinden op de site.

foto3

Toen ik zag hoeveel korting er van die blouse afging ben ik dus nog even lekker verder gaan kijken. Bovenstaand shirt was eerst €24,99 en nu maar €7,50. Koopje! Lekker in combinatie met een highwaisted jeans en zwarte biker boots. Je kunt ook deze nog steeds bestellen op de site voor hetzelfde bedrag: America Today T-Shirt Enya

america today sale

Bovenstaande jas was toch wel even de klapper van de dag. Oorspronkelijk was deze ooit €99,99 maar ik nam hem mee voor €29,99. En ja, dan hebben we het dus over een korting van zeventig euro.

Wanneer ik naar het gezamenlijke totale (oorspronkelijke) bedrag kijk was dat dus €184,89. Ik betaalde zelf gisteren maar €49,49 en dat betekent dus een korting van €135,40! Dat is nog eens fijn winkelen :-) Ik heb net de webshop bekeken en zie daar ook nog heel veel leuks voor weinig staan.. misschien dat ik zo nog wel een bestelling doe. Shhht.

Shop jij weleens bij America Today? Laat het achter in de comments!

16 thoughts on “130 euro korting?!”

  1. Ik heb een winterjas van America Today. Twee maanden terug gekocht! :) Helaas ging de rits vorige week stuk, maar gelukkig kon ik ‘m ruilen voor een nieuwe versie. En ik had geen bon meer, alleen mijn aankoopbewijs/bestelling in het account van de online shop. Dus dat is wel netjes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge