fashion

Amsterdam Live on Stage voorbereidingen!

boohoo-outfit

Shorts / Shoes / Bracelet / Kimono / Necklace / Rings / Top / Bag

Boohoo is weer eens veel te lief voor me! Vorige week kreeg ik al een dagje Extrema Outdoor cadeau en aankomende zaterdag mag ik samen met Lizzy naar Amsterdam Live On Stage! Ik heb er echt enorm veel zin in en ga natuurlijk weer voor jullie vloggen. Amsterdam Live on Stage is echt een heel tof festival met flinke namen als Goldfish, Chef’Special en Go Back To The Zoo. I´m excited! Ik mocht van Boohoo een echte festival outfit uitzoeken en ik ben voor de bovenstaande items gegaan. Ik krijg ze als het goed is vandaag of morgen binnen zodat ze net op tijd zullen zijn voor het festival. Ik ben vooral benieuwd naar de Kimono. Het printje met de fringe details aan de onderkant.. heel tof! Als het goed is krijgen we zaterdag mooi weer dus ik heb vanzelfsprekend gekozen voor high waisted shorts en een (bijna) crop-top. Nu hopen dat alles past…

Wat vind jij van mijn outfit? En ga jij nog naar festivals deze zomer?

6 thoughts on “Amsterdam Live on Stage voorbereidingen!”

  1. Awh echt superleuk!! Ben benieuwd hoe alles staat, in ieder geval heel veel plezier zaterfag :)
    Ik ga eind augustus naar Mysteryland en heb gisteren me outfit daar voor binnen gekregen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge