Lichaam Review

Balea Sheabutter Bodycreme

Jullie zagen hem als het goed is al voorbij komen in mijn laatste shoplog maar ik wilde er toch nog een review over maken, de Sheabutter bodycreme van Balea. Deze kocht ik bij een DM in Duitsland. DM is een ontzettend fijne drogist en deze kan je zien als de Kruidvat van Duitsland. Ik heb hem nu al een paar dagen in gebruik en ik moet zeggen dat deze bodycreme mij ontzettend heeft verrast! Benieuwd naar mijn review?

Laten we even beginnen met de pot, die is namelijk huge en tot de nok gevuld! Hier kunnen andere bedrijven nog iets van leren. Geen ‘de chipszak is maar voor de helft gevuld’ effect maar echt een volle pot. Pluspunten voor Balea. Door het zilverpapiertje zie je ook meteen dat het een vloeibare substantie is. Een stuk zachter dan een bodybutter van de Bodyshop bijvoorbeeld.

Het lijkt hier echt op een pot vanillevla haha! Je zou er bijna een lepen bijpakken.. Maargoed, een lekkere jelly substantie dus. Hij smeert ook ontzettend fijn uit! Ik weet dat ik een stuk langer bezig met de welbekende bodybutters. Het duurt op de een of andere manier een stuk langer om het product op je hand te krijgen namelijk. Deze substantie is precies goed, niet te waterig (zoals bij een echte bodylotion bijvoorbeeld) maar ook zeker niet te hard.

Hier zie je de bodycreme op mijn hand. Lekker vloeibaar dus! De creme is makkelijk uit te smeren en trekt vrij snel in. Ik probeerde de creme uit op mijn benen (die zijn een hel nu na het winterseizoen) en die waren binnen no-time weer superzacht! De geur is ook echt fantastisch en doet me denken aan een strandvakantie. Maargoed, ik ben dan ook groot fan van de welbekende Shea geur.

En dat allemaal voor maar €1,49. Shocking he? Ik ben serieus echt heel erg tevreden over deze crème en kan hem iedereen aanraden. Hij is sowieso het proberen waard aangezien €1,49 voor 500 ml natuurlijk een hele goede deal is. Zijn jullie al bekend met de producten van Balea?

12 thoughts on “Balea Sheabutter Bodycreme”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge