fashion

Boots Boots Boots

boots

Chelsea Plateau Boots – Chunky Front Zipper Boots – Chelsea Boots
Spitse Chelsea Boots – Chunky Chelsea Boots – Chelsea Boots Nubuck

Shoes, don’t we all love em? Ik kan in ieder geval uren doorbrengen in een schoenenwinkel en weet zeker dat ik niet de enige ben. Op dit moment ben ik hard op zoek naar een perfect paar chelsea boots (of gewoon andere toffe boots) en Sacha weet weer eens precies wat ik in mijn hoofd heb. Ik houd van die winkel. De prijzen mogen dan wel niet erg betaalbaar zijn (hoewel, het is tenslotte wel echt leer) maar the shoes are heaven. Leren laarsjes, mooie tassen, sieraden en ga zo maar door. Ik neig naar de laarsjes rechtsboven maar rechtsonder vind ik ook wel erg tof. Wat vinden jullie? Suede of de leather-look? Ze zijn beide eindeloos te combineren en dat vind ik persoonlijk erg belangrijk bij schoenen. Decisions decisions..

Kom jij vaak bij Sacha?

22 thoughts on “Boots Boots Boots”

  1. Ik heb die rechts onderin! Ze lopen fantastisch! Maar ik vind combineren toch wel een beetje lastig, misschien kun je een video doen over hoe je dit soort schoenen kunt combineren?

  2. Ik heb de laarsjes rechtsonderin! Ik weet niet of je ze wel eens in het echt hebt gezien maar op deze foto lijken ze minder ‘lomp’ dan in het echt. Ik zag ze eerst in de site en toen ik ze in de winkel zag twijfelde ik zelfs of het ze wel waren. Ondanks dat wel gekocht haha want ze zijn echt heel erg mooi! Moraal van het verhaal: als ik jou was zal ik voor rechts onder gaan ze lopen lekker en ze zijn makkelijk te combineren, ook omdat ze wat minder lomp zijn dan de gemiddelde chelsea boots.

  3. Hey..ik heb de vagabond dioon schoenen besteld, maar omdat ik ze te ‘netjes’ vond en eigenlijk ook nog een ander paar mooi vond heb ik ze toch terug gestuurd. Heb nu heel veel schik met t ander paar nml die van New Look; de chunky chelsea boots.

  4. Die chelsea boots zijn zo tof! Het heeft echt van alles, de hak die altijd goed is, nu zelfs comfortabel (hell yeah) en ze zijn ook weer chique door het leer maar echt onwijs stoer en edgy. Je kunt ze gewoon eindelijk combineren omdat ze aan elke outfit een andere twist geven! Ik ga zeker nog een paar halen.. Als ik geld heb.. (zucht..)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge