Mijn favoriete cheek-combi van dit moment!

3

Zoals jullie weten kan je mij ’s nachts wakker maken voor zowel budget als dure beautyproducten. Ik beoordeel producten nooit op de prijs (absoluut niet zelfs!) en sta niet voor niets geregeld voor de budgetvakken van de Etos of de Kruidvat. De afgelopen tijd ben ik weer flink verrast door een aantal budgettoppers en vandaag deel ik twee van deze producten met jullie! Benieuwd welke budget combi ik dagelijks op mijn wangen smeer? Lees dan snel verder!

Continue Reading

New in: Shoes!

schoenen1

Ik heb een beetje een haat/liefde verhouding met sale items. Soms kom je de liefde van je leven tegen voor een prikkie maar net zo vaak kom ik thuis met items die wel heel errug goedkoop waren maar achteraf toch niet heel errug leuk zijn. Hierdoor vermijd ik de Sale afdeling steeds vaker en word ik niet meer automatisch naar binnen getrokken wanneer er een enorme Sale sticker op de etalages geplakt zit. Zelfbescherming denk ik. Stom he? Gelukkig zijn er uitzonderingen en toen ik gisteren ongepland bij de schoenenafdeling van de H&M stond en er wel heel veel toppers in de aanbieding waren kon ik het niet laten.. I bought shoes!

Continue Reading

HIPSTER ON A BUDGET

foto1

Zoals jullie weten ben ik gek op het decoreren van mijn kamer. Ik kan niet vaak genoeg veranderen van stijl en kleur en koop dus ook geregeld nieuwe spulletjes om het geheel toch net weer wat anders te maken. Toen mijn moeder laatst even naar de Zeeman wilde voor kaarshouders die ze in een folder had gezien ging ik wel even gezellig mee. Zelf kom ik eigenlijk nooit bij de Zeeman dus ik liet me verassen. Wanneer ik zin heb in een budget-dagje ga ik eigenlijk standaard naar de Action, vandaar. Toen ik de Zeeman binnenstapte had ik dus ook nooit gedacht dat ik daar even hele toffe kussenslopen zou vinden! Printjes die je ook makkelijk bij de H&M Home of de Zara kunt vinden voor toch minstens het driedubbele aan euros.

Continue Reading