Parfum

Christina Aguilera Woman

foto2

Veel meiden twijfelen vaak tijdens het kopen van een parfum. Ga je voor een duurder parfum of juist een budget versie? Hoe stom het ook klinkt, hoe duurder het parfum hoe ‘betrouwbaarder’ het product overkomt. Zo denken we stiekem nog steeds dat dure parfums langer blijven hangen dan budget versies. Toen ‘Woman’ van Christina Aguilera op de mat viel werd ik dus ook super benieuwd. Vandaag deel ik mijn mening!

foto3

Het nieuwste parfum van de popgodin is een ode aan de vrouw. “Ik wil ervoor zorgen dat vrouwen zich krachtig en sensueel voelen, want dan zijn ze immers op hun allervrouwelijkst” geeft Christina aan. De vrouwelijkheid van het parfum zie je in eerste instantie ook al meteen naar voren komen in de flacon, die is namelijk gebaseerd op de vrouwelijke vormen. De geurnoten die naar voren komen bestaan o.a. uit ananas, goudgele peren, peperbessen, witte magnolia, goudgele amber (my fav!) en muskus.

foto4

Ik moet eerlijk zeggen dat de geur mij heeft verbaasd. Ik had niet verwacht dat ik hem zo lekker zou vinden! Het is een budgetgeur en de verpakking oogt vrij lief maar dit is absoluut geen saaie bloemetjesgeur. Hij heeft iets spannends, unieks en ik vind hem persoonlijk erg lekker. De woorden ‘sensueel’ en ‘vrouwelijk’ zijn ook exact hoe ik de geur zou beschrijven dus dat is zeker gelukt. Ook moet ik toegeven dat de houdbaarheid ook prima in orde is. De geur blijft makkelijk een halve tot een hele dag zitten en aangezien ik met andere parfums ook bijspuit na een halve dag vind ik dat geen probleem. Ik ben fan! De flacon is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen voor de volgende (advies)prijzen:

Christina Aguilera Woman EDP 30ml – €27,00
Christina Aguilera Woman EDP 50ml – €35,00 
Christina Aguilera Woman EDP 75ml – €50,00

Christina Aguilera Woman Shower Gel 150ml – €9,95
Christina Aguilera Body Lotion 150ml – €9,95
Christina Aguilera Deodorant Aerosol Spray 150ml – €9,95

Ga jij liever voor budget of juist high-end geuren?

24 thoughts on “Christina Aguilera Woman”

  1. Oeh deze parfum ga ik wel proberen denk ik!
    Ik zelf heb Rise van Beyonce, die’s budget, en Lola van Marc Jacobs, die is weer iets minder budget hihi! Beide super lekker!

  2. Dit lijkt me een heerlijke luchtje, ga zeker even ruiken als ik hem tegen kom. Fijn dat het luchtje lang blijft hangen, dat is altijd ideaal.
    Ik heb zowel budget als Highend geuren en dat bevalt me heel goed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge