lifestyle

It’s here! De nieuwe Gilmore Girls afleveringen!

gilmore girls 2016

Omg! Op het moment dat ik dit schrijf is het vrijdagavond maar morgenvroeg is het dan zover: de nieuwe afleveringen van Gilmore Girls staan online! Mocht je het niet hebben meegekregen: de fantastische serie waar ik zeven seizoenen lang met heel veel liefde en plezier naar heb gekeken heeft eindelijk een vervolg gekregen. Wanneer je dit leest staan de vier gloednieuwe afleveringen inmiddels online en kan ik je vertellen dat ik sowieso klaarwakker voor mijn scherm de eerste aflevering zit te bekijken. Kan jij ook niet wachten om Lorelai, Rory, Kirk, Emily Gilmore (inclusief joggingbroek omg!) en vele oude bekenden weer terug te zien? Bekijk dan snel de nieuwe afleveringen op je Netflix-account!

So many questions! Zouden de twee kinderen in de laatste trailer van Luke en Lorelai zijn? Zou Rory eindigen met een van haar drie exen en hoe gaat het met onze geliefde Sookie? Ik heb stiekem best wel wat tranen gelaten toen ik de aftiteling van de allerlaatste aflevering van seizoen 7 voorbij zag rollen dus een vervolg op deze prachtserie is voor mij echt een geschenk uit de hemel. I’m so excited!

En, ga jij kijken? :)

5 thoughts on “It’s here! De nieuwe Gilmore Girls afleveringen!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge