Plog: Wij zitten in het Q-Hotel!

collage

Hi meiden! Ik schrijf deze blogpost vanuit het Q-hotel.. hoe leuk is dat? Vorige week kregen Jiami en ik de vraag of we interesse zouden hebben in een weekend in het Q-Hotel en natuurlijk zeiden we ja! We mogen dus een weekend lang genieten van Amsterdam, de optredens, de sfeer, het heerlijke eten en ga zo maar door. Het leek me een leuk idee om deze dag met jullie te delen en ik presenteer vandaag dus ook mijn allereerste plog!

Continue Reading

Dit was mijn januari!

Oh januari wat was je leuk! Ik heb het enorm druk gehad deze maand maar dat was het absoluut waard. Ik ging een weekje naar Valencia om vriendin Robin te bezoeken, sprak meerdere keren af met Jiami, Vera, Maaike & Lotte, ik bezocht wat leuke events en stond met mijn hoofd in de Fashionista. Meer informatie kan je vinden onder de collages! :)

diary11

Continue Reading

Sharing life on sunday #1

1. Dinner bij the parents 2. outfit Dance At The Park 3. Dance At The Park met vriendinnetje Ayla 
4. De dam rond 9 uur 's ochtends.. heerlijk! 5. GUESS event 6. Studentfood 7. Chocolade kruidnoten 8. Valtifest! 9. Working on the blog :-)
Continue Reading

Video: Berlijn Fashion Week

Het heeft even moeten duren maar dan heb je ook wat: mijn Berlijn Fashion Week vlog is eindelijk ready to be seen! Samen met Chloe bezocht ik Berlin Fashion Week en we hebben echt een geweldige tijd gehad! We hebben ook zoveel mogelijk gefilmd: van het ontbijt tot de shows en van de Forever21 tot de meetings. Ik ben super benieuwd naar jullie mening dus brand los!

Ik wil Transavia en Art’otel enorm bedanken voor het mede mogelijk
maken van deze reis, het was geweldig!

Continue Reading

Diary: Dit was mijn mei.

Na de vele verzoeken is hij er dan eindelijk: mijn maandelijkse diary. Hoewel deze maand vooral in het teken stond van school en stressen (ook door school trouwens) heb ik toch nog heel wat leuke dingen mogen doen! Zo heb ik toch nog een aantal persevents kunnen bezoeken en at ik heel. veel. sushi. Benieuwd naar mijn ‘mei’? Lees dan snel verder!

Continue Reading