New in: hoesjes!

foto1

Zoals de meeste van jullie wel weten ben ik echt vergroeid met mijn telefoon. Mijn hele leven zit in dat ding en ik wil er dus ook zeker van zijn dat mijn telefoon goed beschermd blijft. Ik heb al heel wat soorten hoesjes versleten maar een portemonneehoesje had ik nog nog nooit geprobeerd. Bovenstaande hoesjes ontving ik van TelecomTelecom.nl en vanzelfsprekend was ik dus ook reuze benieuwd! Meer weten over deze stijlvolle hoesjes die je telefoon perfect beschermen? Lees dan snel verder!

Continue Reading

Van mobiel naar TV? Chromecast!

foto1

Met een klein usb-stick-achtig apparaatje je mobiel als afstandsbediening gebruiken waarmee je applicaties als Netflix doodleuk naar je TV kunt zenden. Het is mogelijk dames en heren, ik presenteer u vandaag namelijk de Chromecast. Alle HDMI kabels kunnen dus bij deze de deur uit want die hebben we niet meer nodig! (ok, misschien ooit nog handig bij het downloaden van illegale films maar hé, dat doen we natuurlijk niet..)

Continue Reading

Soms wil je niet kiezen..

Het einde van het schooljaar is alweer in zicht en dat betekent dat de examenfeesten ook steeds dichterbij komen! Weet jij al wat je gaat dragen naar het eindgala? En hoe je je make-up gaat doen? Ik weet nog wel dat het voor mij de perfecte avond was voor donkere smokey-eyes maar ik ken genoeg meiden die het veel liever bij een lichte mascara en een doorzichtige gloss houden. Hoewel een gala eigenlijk wel vraagt om een rode lip blijft het natuurlijk wel belangrijk dat jij je tijdens de gehele avond comfortabel voelt. Je hebt waarschijnlijk al genoeg last van die 13cm hakken die je speciaal voor deze gelegenheid hebt gekocht dus die eventuele lipstick-afdrukken op je tanden kunnen erg écht niet bij.

microsoft

Continue Reading

Hey, i’m vlogging here?

canon1

Jarenlang vond ik het verschrikkelijk en heb ik jullie ervan verzekerd dat ik nooit van mijn leven zou gaan vloggen. Nu, jaaaaaren later, heb ik speciaal een camera aangeschaft voor maar een doeleinde: vloggen. Ok, zo’n compactcamera is natuurlijk ook fijn voor een snelle fotoreportage wanneer je spiegelreflex niet in je tas past maar ik heb hem vooral gekocht voor fijne sfeerfilmpjes en dagelijkse vlogs. Ik vind het heerlijk om event-vlogs van anderen te bekijken en nu zal ik er zelf toch ook echt aan moeten gaan geloven. Mijn Canon 600d is enorm en hoewel hij prachtig filmt met een statief is hij on-the-go gewoon niet praktisch en ik was dus ook echt toe aan een vlog-camera.

Continue Reading

Nieuwe iMac, layout én werkplek!

Zoals de meeste van jullie waarschijnlijk al wel weten heb ik sinds vorige week eindelijk een iMac! Mijn Macbook Pro deed niet anders meer dan uitvallen en andere vervelende dingen en was dus ook echt aan vervanging toe. Je kijkt nu naar zijn nieuwe opvolger, de iMac 21,5 inch ME086N/A. Ik ben zo ontzettend verliefd! Ik heb er al een video mee bewerkt en mijn mond viel werkelijk open van de snelheid. Waar ik voorheen een aflevering van Gossip Girl kon kijken terwijl mijn video aan het opslaan was duurde het nu letterlijk minder dan een 10 seconden.

Continue Reading