beauty nagels Review

Essence Roller Coaster

foto1

Hallo mensen van het goede leven! Nouja goed, of het met jullie ook zo fantastisch gaat weet ik natuurlijk niet maar wat ik wel weet is dat ik het hier enorm naar m’n zin heb. Nog steeds ja, tot grote spijt van mijn moeder aangezien zij me veel liever dicht bij ‘huis’ ziet wonen haha! Amsterdam is heerlijk. Alles om de hoek, altijd leven en elke avond verbaas ik me weer over het waanzinnige sfeertje dat hier ’s avonds hangt. Nu heb ik natuurlijk niet veel nodig gehad deze maand en ik heb dus ook het meest hoognodige meegenomen (mijn iMac als hoogtepunt, je blijft een blogger…) maar stiekem was ik toch een aantal dingetjes vergeten.

Zo kwam ik er na een paar dagen achter dat ik helemaal geen nagellak (en dus ook geen nagellakremover) in mijn koffer had zitten en trust me, dat was voor mij een groot probleem. Wanneer je minstens 15 events op de planning hebt staan kan je natuurlijk niet blijven rondlopen met afgebladerde nagellak dus hop, naar kruidvat. Dat alleen dure nagellak goede kwaliteit bevat geloof ik al lang niet meer dus ik ging uiteindelijk naar huis met twee kleuren van Essence. Een voor mijn saaie dagen (oudroze) en een voor mijn laten-we-eens-out-of-the-box-denken periodes. Die kleur laat ik vandaag aan jullie zien, hij is namelijk.. groen!

2

Hierboven zie je de kleur in volle glorie en voor mijn moeder was deze kleur toch stiekem wel een beetje schrikken. Mij kan het gelukkig niet raar genoeg zijn en ik loop nu dus ook vrolijk rond met knalgroene nagels. De kleur komt uit de Colour&Go collectie van Essence en wordt verkocht onder de naam ‘Roller Coaster’ mocht je benieuwd zijn. Voor de prijs hoef je het in ieder geval niet te laten, de lakjes kosten namelijk maar €1,69 per stuk! De kwaliteit vind ik redelijk. De nagellak brengt prima aan, geeft na twee lagen een goede dekking en droogt snel maar ik merk wel dat ik na twee dagen nodig toe ben aan een touch-up. Chips zijn helaas al snel aanwezig. Maargoed, voor die €1,69 is het zeker een leuke aanvulling op je collectie wanneer je niet zo vaak zin hebt in extreme kleuren zoals deze.

Wat vind jij van groene nagellak? En draag jij liever veilige of extreme kleuren op je nagels?

20 thoughts on “Essence Roller Coaster”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge