NARS: Event & lancering datum!

4

Hello ladies! How are you guys? Ik ben op dit moment heer-lijk aan het genieten van mijn vakantie en probeer mijn dagen ook echt zo goed en leuk mogelijk in te vullen! Vandaag was ik aanwezig bij een super tof event van NARS (ja, lees je goed!) en dan niet in Engeland waar NARS hartstikke vanzelfsprekend in de winkels ligt maar gewoon in ons mooie Amsterdam! NARS komt namelijk binnenkort weer terug naar Nederland en ik mocht samen met een klein groepje bloggers & andere social media influencers een presentatie bijwonen waarin de nieuwste producten werden gepresenteerd.

Continue Reading

Busy days

Hello ladies and gentlemen! Hebben jullie eigenlijk al vakantie? Het kan natuurlijk ook zijn dat je al een fulltime baan hebt, dan heb ik niets gezegd. Ik heb me de laatste dagen in ieder geval goed vermaakt met de feestjes, events, het weer en zelfs met het voetbal. Tijdens een wedstrijd in de zon op het terras zitten met een fijn glas wijn (of cola) is zo slecht nog niet. Scheelt natuurlijk ook dat iedereen in een goede stemming is door alle gewonnen wedstrijden ;-) Eergisteren besloot ik de wedstrijd in Den Bosch te kijken aangezien een vriendin daar ook meteen haar verjaardag vierde. Ik kon het niet laten om ook nog even langs Zara te gaan (waar sale is ben ik ook) en nam ik onderstaande crop-top mee naar huis. Ik werd meteen verliefd op de kleur en de tekst en voor die 13 euro kon ik hem echt niet laten liggen.

boohoozara2

Continue Reading

C&A Summer Fashion Festival

ca1

Afgelopen dinsdag was ik aanwezig bij de perspresentatie van de nieuwste collectie van C&A. Het thema was ‘Summer Fashion Festival’ en dat was goed te merken! Ik ging samen met Lizzy & Nadia en we hebben ons weer goed vermaakt. C&A weet er altijd weer een feestje van te maken en dat was deze keer net zo! Een photobooth, DIY stand, live muziek, fijne hapjes en een hele toffe zomercollectie. Jetteke van Lexmond deed de styling en er zaten genoeg items bij die ik maar al te graag wilde hebben. Benieuwd geworden? Kijk snel mee naar de foto’s!

Continue Reading

Event: Swatch So Sweet!

foto1

Sommige events zijn echt een feestje om te fotograferen. Zo bezocht ik gisteren een event van Swatch waarbij duidelijk aan alles was gedacht! De nieuwe collectie werd gepresenteerd in een snoepwinkel (Candy Freaks – dikke aanrader!) en laat dat nou ook net het thema van de nieuwe collectie zijn. De horloges zien eruit als snoepjes en dit ging soms zo ver dat ze amper te onderscheiden waren van het echte snoepgoed ;-) Aan macarons, chocolade en zoete drankjes was er geen gebrek en de schattige candyjurkjes van de hostesses maakten het event echt helemaal af. Klaar voor een flinke dosis kleurrijke foto’s? Kijk snel mee!

Continue Reading

Event: C&A denim on the move

Afgelopen dinsdag was ik aanwezig bij een enorm tof event van C&A. Het merk maakte mij de vorige keer erg enthousiast dus ik was benieuwd wat C&A nu weer voor ons in petto had! Het thema van de avond was ‘Denim on the move’ en zoals de naam al verklapt is de nieuwe lijn van C&A gebaseerd op denim. Niet zomaar denim maar een denim item voor iedere dag van de week! Zo kwamen er items voorbij voor op kantoor, in de buitenlucht, op de zaterdagavond in een discotheek en voor bij het shoppen. Het event werd gehouden in Roest en dat was een perfecte keuze voor dit zeer gevarieerde en creatieve event. Impressie krijgen van de avond? Kijk dan snel naar de foto’s!

Continue Reading