sieraden

Zonder ketting geen feestje.

Waar ik vroeger niets moest hebben van opvallende sieraden kan ik nu niet zonder. Het liefst heb ik iedere dag een ander sieraad om mijn nek, vingers of polsen maar de afgelopen tijd waren het vooral statement sieraden. De fonkelende stenen van de bovenste ketting hebben me al veel complimentjes opgeleverd en ook de rode variant draag ik met veel plezier. De rode lijkt ook echt overal bij te passen.. bonuspoints! Ze komen trouwens allebei van House of Lou.

Ook bovenstaande bullet-ketting droeg ik de afgelopen maand erg veel. Achja, eigenlijk vind ik alles wat goud en edgy is wel interessant. Het horloge heeft ook een speciaal plekje in mijn hart gekregen aangezien hij me niet meer dan drie euro gekost heeft en ik hem enorm tof vind! Het kleurtje maakt je outfit net wat interessanter en hij zit ook nog eens erg fijn.

En dat waren mijn favoriete sieraden van de afgelopen maand! De rode ketting en de ketting met ‘diamanten’ komen van House of Lou, de ketting met de gouden bullet van Ebay (helaas geen linkje meer!) en de horlogo van Action. Ik ben benieuwd wat er volgende maand op mijn meest gedragen lijstje zal komen te staan! Ik ga over een weekje naar een vriendin in Valencia en aangezien je daar erg goed kunt shoppen zou het zomaar kunnen dat ik met wat nieuwe sieraden naar huis ga ;-)

Welke sieraden heb jij de afgelopen tijd veel gedragen?

18 thoughts on “Zonder ketting geen feestje.”

 1. Op de “bullit” ketting na mooie sieraden! ;-)
  Ik draag ook het liefst elke dag andere sieraden! Ik heb er genoeg!
  Ik stem het meestal op elkaar af, mijn ketting, armband, oorbellen en ringen!
  Ik werk met kleuters op een basisschool en de kids zeggen tegenwoordig al: juf heeft vandaag een “gouden” dag of een “zwarte” dag of een “roze” dag, wat ik die dag draag! ;-)
  Ik heb sinds een poosje het PERFECTE opbergsysteem (“little black dress”) voor mijn sieraden wat maakt dat ik een goed overzicht heb van wat ik eigenlijk allemaal heb en op deze manier vergeet ik dus nooit meer die”ene” ketting of die ene ring of dat leuke setje oorbellen of die armband die ik ergens “verstopt” had! ;-) en het is nog leuk om te zien ook!
  Love sieraden!!!!
  Mandy onlangs geplaatst…Beste wensen voor 2014My Profile

 2. Wat een leuke sieraden! Die met die ‘diamanten’ is echt prachtig, wauw. Ik draag niet veel statement sieraden omdat ik niet zo goed weet hoe, maar ik vind ze wel heel mooi. En dat blauwe horloge is ook leuk, ik heb er zo een in het wit met goud.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge