5 make-up favorites

82dac63a-10e9-4e5f-9483-d71342789a32.jpg

Het is weer tijd voor een nieuwe five favorites! Op mijn blog een van mijn meest gelezen artikelen en ik vind ze zelf ook erg leuk om te maken. Het gaat ten slotte om vijf artikelen die ik heel erg graag gebruik! Vandaag gaan het uitsluitend om make-up. Benieuwd geworden? Lees dan snel verder!

Continue Reading

Beautyblogger Favs

foto1

Hello ladies! Hoe gaat het daar? Ik ben de afgelopen tijd super druk geweest met dingen regelen voor de verhuizing maar zit nu gelukkig helemaal comfy in m’n nieuwe huisje! Ik geniet er echt enorm van om lekker tussen de winkels te wonen en merk echt dat ik het stadsleven de afgelopen tijd gemist heb. Alles is nu bijna af en er komt (als het zover is!) natuurlijk een hometour online. Zijn jullie al benieuwd? :)

Voor nu wilde ik jullie graag mijn favoriete beautyproducts van het moment laten zien en ik vond onderstaande vijf producten een mooi begin! Zoals jullie weten ben ik een paar weken terug naar Amerika geweest en daar heb ik weer mooie producten kunnen meenemen. Benieuwd naar mijn huidige favorites? Lees dan snel verder!

Continue Reading

Five favorites

foto1b

Hallo lieve meiden! Hebben jullie het naar je zin gehad de afgelopen feestdagen? Ik hoop dat jullie weer een hoop mooie herinneringen hebben gemaakt en natuurlijk fijne cadeautjes hebben gekregen! Ik heb samen met familie en vrienden echt een ontzettend leuke tijd gehad maar ben nu ook wel weer even klaar met alle drukke dagen en vette happen haha! Back to blogging! Vandaag leek het mij erg leuk om jullie een aantal van mijn random favorieten te laten zien dus mocht je daar benieuwd naar zijn klik dan snel verder!

Continue Reading

Lifestyle favorieten!

Hello lovely people of the internet! vandaag ga ik het met jullie hebben over mijn verslaving voor chocoladepepernoten, nieuwste serieverslaving, cactussen en nog veel meer! Waar houd jij je op dit moment graag mee bezig?

Continue Reading

5 favorites

foto1

Als blogger krijg je iedere dag opnieuw weer prachtige nieuwe producten opgestuurd die allemaal beloven nóg beter dan de rest te zijn. Maar is dat eigenlijk wel zo? Uiteindelijk belanden er maar een aantal ook echt in mijn dagelijkse make-up tasje en van deze producten kun je dus ook absoluut goede resultaten verwachten. Ik deel vandaag mijn laatste favourites met jullie!

Continue Reading

Five favorites

foto1

Hello there my lovely readers! Vandaag heb ik weer vijf hele fijne producten voor jullie op een rijtje gezet die ik zelf echt enorm kan aanraden. Door de jaren heen kom je natuurlijk heel wat toffe producten tegen en misschien herken je het wel wanneer ik zeg dat ik soms stiekem te lang bij producten blijf hangen. Wanneer ik een fijne foundation of poeder gevonden heb moet de reclame/verpakking van een nieuw product wel heel aantrekkelijk zijn voordat ik iets nieuws probeer. Met een Kruidvat tegenover mijn huidige appartementje ligt dat echter iets anders, ik loop namelijk geregeld even binnen en loop echt zelden met lege handen de deur uit. Benieuwd naar mijn huidige favorietjes? Lees dan snel verder!

Continue Reading