Favorieten

Random favourites

Het is weer tijd voor een random favorieten artikel! Een aantal producten zouden jullie kunnen herkennen uit eerder gemaakte video’s en sommigen zijn juist geheel nieuw op looksbysharon. Benieuwd naar de producten die ik op dit moment erg graag gebruik? Kijk dan snel mee!


De producten die je hierboven voorbij ziet komen:

– Bourjois Twist up the Volume mascara
Golden Rose Jolly jewels – 118
Models own Lipbalm in ‘Coconut’
– Catrice Liquid Liner waterproof
– Essence 16h long lasting concealer
– MAC Showall Lipstick

De Showall lipstick kon natuurlijk niet uitblijven nu kerst in aantocht is ;-) De kleur is heerlijk stijlvol en perfect voor de feestdagen! De grootste verassing is toch wel het oogschaduwpalette uit de Talbott Runhof collectie van ARTDECO. Het merk heeft me echt verrast door de mooie verpakking en super pigmentatie! De lippenbalsem van Models Own is ook groot favoriet aangezien mijn lippen om te huilen zijn tijdens de winterdagen. Hij is super moisturizing en ruikt ook nog eens heerlijk naar cocos!

Wat zijn op dit moment jouw favoriete producten? Let me know!

24 thoughts on “Random favourites”

  1. Die concealer wil ik ook nog altijd eens gaan halen! Leuke producten ook voor de rest!

    Op het moment draag ik niet zo vaak make up omdat ik examens heb en ik vind het nu niet zo nodig dus. :)

  2. De eyeliner van Catrice is echt geweldig. Het is voor mij de enige eyeliner die echt blijft zitten wanneer ik een hooikoorts aanval heb, het met bakken uit de hemel komt of ik gewoon even een huil momentje heb. Ik weet niet wat ik zou moeten doen als ze die uit de collectie gooien. Verder vind ik de matte lippenstiften van de catrice ook mooi! Heerlijk dat matte :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge