beauty Favorieten

Favorites

foto1

Het is alweer veel te lang geleden dat ik mijn make-up favorieten met jullie heb gedeeld! Het valt me echt op hoe mijn make-up stijl volledig aan het veranderen is. Geen moeilijke pigments meer, geen oneindige kleurencombinaties uit mijn 88 palette’s en ga zo nog maar even door. Of het met trends te maken heeft? Geen idee. Ik voel me tegenwoordig toch net wat meer classy met de voor de hand liggende aardekleuren dan met een regenboog boven mijn ogen. Oh well, die tijd komt ook wel weer. Mijn favorieten van dit moment mogen dan wel niet zo spicy zijn, mooi zijn ze in ieder geval!

foto2

Laat ik beginnen bij mijn favoriete nagellak-kleur van dit moment, de Longlasting MATT Nailpolish in kleur 824. Gewoon te koop bij Hema! Daar komt de yummy burgundy lipstick trouwens ook vandaan. Hoewel veel vriendinnen hem eerder bruin of paars zullen noemen, des te beter. Deze Moisturising Lipstick van HEMA wordt verkocht onder nummer 14. Ik ben gek op donkere kleuren en deze kleur is zo donker dat hij de meeste meiden eerder bang dan gelukkig zal maken maar dat kan me niets schelen. Ik ben verliefd! De MUA Matte foundation heb ik ook al even voorbij laten komen in deze video en is dus ook groot favoriet. Een topfoundation te koop bij Kruidvat voor niet meer dan 5 euro… wat willen we nog meer? De KIKO highlighter die je ziet is trouwens niet mijn grote vriend ‘Moonlight Gold’ maar ‘Gleaming Apricot’. Ik kocht hem in een aantal maanden terug in Ibiza met de gedachte “als ik Moonlight Gold zo geweldig vind moet deze ook fantastisch zijn” en wat ben ik blij met die gok. De kleur is geweldig en de glitters laten werkelijk iedere look stralen. Onmisbaar in mijn collectie. De MUA lipstick in ‘Shade 1’ is een prachtige rode kleur voor de herfst en mijn MAC select cover-up concealer heb ik eigenlijk weer een beetje herontdekt.

Alle producten nog even op een rijtje:

MUA Matte Foundation in Shade 1
HEMA Longlasting Nailpolish in 824
MUA Lipstick in Shade 1
HEMA Moisturising Lipstick in 14
KIKO Dazzling Highlighter in Gleaming Apricot
MAC Select Cover-Up concealer

Wat zijn jouw favoriete producten op dit moment? En heb jij nog speciale herfst-favorites?

21 thoughts on “Favorites”

  1. Die lipstick van de HEMA ziet er supertof uit. Ik ben nu zelf meer van de Rimmel Kate 107 een iets meer berry kleur, maar ook erg herfstachtig. En Essie bordeaux vind ik de laatste weken ook erg fijn.

  2. Mooie producten, ik ben zelf op het moment ook gek op donkere lipkleuren. Mijn favoriete lipstick is cherish van M.A.C op het moment en de blush Margin van M.A.C allebei mooie herfst kleuren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge