Review: Keune Care Silver Savior Shampoo

Ik denk dat ik door de jaren heen al minstens vijftien soorten zilvershampoo heb geprobeerd. Telkens weer een nieuwe fles kopen (van vaak flink wat geld!) en elke keer weer opnieuw teleurgesteld worden. Alle blondines die dit lezen zullen nu hard meeknikken. Ik kan gelukkig met héél veel blijdschap zeggen dat ik eindelijk een shampoo en conditioner heb gevonden die aan mijn eisen voldoet en mijn gele tinten ook echt weghaalt. Soms komen oplossingen uit een onverwachte hoek. Lees snel verder!

Continue Reading

Roze haar?! – Kappervlog!

Het was weer tijd voor een afspraak bij Salon B en Sue heeft weer fantastisch haar gemaakt. Ik neem jullie mee tijdens mijn reisje naar Amsterdam en ik kan alvast verklappen dat mijn nieuwe kapsel met roze te maken heeft…

Continue Reading

En toen had ik grijs haar.

haarintro

Ohmygod, mijn haar is zo goed als grijs! Het was gisteren weer hoog tijd voor een bezoekje aan Salon B bij mijn favoriete hairstylist Sue en vandaag laat ik jullie het resultaat zien en vertel ik (voor zover ik dat kan als niet-kapster haha) over het hele proces. Lees snel mee!

Continue Reading

From bad hair to great care

foto1

Toen ik drie weken geleden mijn gehele haar weer liet highlighten nadat ik een uitgroei van minstens een halfjaar had opgebouwd wist ik bij voorbaat al dat mijn haar me dit niet in dank af zou nemen. Toen ik na het (door de kapper) uitwassen van de bleek en het kammen van mijn natte haren een bosje witte afgebroken punten op de grond zag liggen (niet te voorkomen bij bleek, of je nou oersterk haar hebt of niet..) wist ik dat het tijd was voor een stevige verandering in mijn haar routine. Bij thuiskomst dook ik dus ook meteen in mijn blogproductenlade en ging ik op zoek naar iets wat mijn haar wél zou waarderen. Ik kwam uit bij Keratine Repair van Andrélon en de Dagelijkse Conditioner uit de Intense Repair lijn van Dove.

Continue Reading