Roze haar?! – Kappervlog!

Het was weer tijd voor een afspraak bij Salon B en Sue heeft weer fantastisch haar gemaakt. Ik neem jullie mee tijdens mijn reisje naar Amsterdam en ik kan alvast verklappen dat mijn nieuwe kapsel met roze te maken heeft…

Continue Reading

En toen had ik grijs haar.

haarintro

Ohmygod, mijn haar is zo goed als grijs! Het was gisteren weer hoog tijd voor een bezoekje aan Salon B bij mijn favoriete hairstylist Sue en vandaag laat ik jullie het resultaat zien en vertel ik (voor zover ik dat kan als niet-kapster haha) over het hele proces. Lees snel mee!

Continue Reading

From bad hair to great care

foto1

Toen ik drie weken geleden mijn gehele haar weer liet highlighten nadat ik een uitgroei van minstens een halfjaar had opgebouwd wist ik bij voorbaat al dat mijn haar me dit niet in dank af zou nemen. Toen ik na het (door de kapper) uitwassen van de bleek en het kammen van mijn natte haren een bosje witte afgebroken punten op de grond zag liggen (niet te voorkomen bij bleek, of je nou oersterk haar hebt of niet..) wist ik dat het tijd was voor een stevige verandering in mijn haar routine. Bij thuiskomst dook ik dus ook meteen in mijn blogproductenlade en ging ik op zoek naar iets wat mijn haar wél zou waarderen. Ik kwam uit bij Keratine Repair van Andrélon en de Dagelijkse Conditioner uit de Intense Repair lijn van Dove.

Continue Reading

Happy Highlights

collage2

Een maandje geleden kreeg ik een wel hele leuke uitnodiging van Andrélon! Ik mocht namelijk langs de haarsalon van Arjen Huffels himself voor een highlight-behandeling. Dat Andrélon met de nieuwe Happy Highlights lijn kwam wist ik al maar dat ik ook echt een highlight behandeling zou krijgen was natuurlijk een erg leuke verassing. Twee weken geleden was het dan zover en ging ik op zoek naar de haarsalon van Arjen. ‘Cut by Arjen Huffels’ zit verstopt in Amsterdam-Zuid en hoe cliché dit misschien ook mag klinken, dat blijft toch wel het mooiste stukje van Amsterdam. Het zonnetje scheen, de haarsalon had ik zo gevonden, lieve Lotte was er ook en die middag zijn we samen ontzettend in de watten gelegd door Arjen.

De highlights zijn werkelijk prachtig gezet. Nog nooit heb ik iemand zo precies zien werken! Ik laat al geregeld highlights zetten sinds mijn twaalfde maar mooier dan deze gaat het niet worden. De plukjes werden bij de aanzet heel zacht aangezet zodat er geen harde lijnen zouden komen. Het geheel ziet er super natuurlijk uit! Tijdens het wassen rook het ook verassend lekker..

foto1

Benieuwd wat ik nu, na een testperiode van twee weken, van de Happy Highlights lijn vind?
Klik dan snel verder voor de review!

Continue Reading