nagels

Herome – Mystic Japan

Hello Gorgeous! Mijn hart maakte een sprongetje toen ik deze beauties uit hun verpakking haalde. De nieuwste collectie van Herome genaamd ‘Mystic Japan’ bestaat uit 6 zomerse kleurtjes en ik ga er vandaag 3 daarvan aan jullie laten zien. Are we excited yet?!

Ik ontving de kleuren Shizuoka (knalroze), Yokohama (pastelpaars) & Nagoya (gifgroen).

Ik vind deze kleuren zo tof! Ik ben sowieso al fan van Herome en hun zeer gevarieerde collecties maar deze collectie was echt my-cup-of-tea. Zomers, fel, vrolijk en dat alles in een stijlvolle verpakking en een verbazingwekkende kwaliteit. Dan is het nu tijd voor het belangrijkste onderdeel van deze blogpost: swatches!

Ik begin bij Yokohama, een pastelpaarse kleur. Hij heeft iets weg van OPI’s ‘do you lilac it’ maar dan wel een stuk donkerder. Deze nagellak is redelijk vloeibaar maar toch erg dekkend. I like!

Alleen voor deze kleur geef ik Herome al een pluspunt, deze gifgroene kleur had ik namelijk nog niet. De kleur heet Nagoya en lakt voor een neongroene kleur verbazingwekkend fijn. Er is geen streepje te bekennen en hij is net als de vorige kleur weer lekker vloeibaar.

De kleur waar ik de afgelopen week de meeste reacties op kreeg (de groene viel niet zo in de smaak, bij de mannen dan): Shizuoka. Een perfecte knalroze barbiekleur die werkelijk iedere vrouw goed zal staan. Ik neem deze kleur sowieso mee naar Mallorca (10 juli ga ik al woohoo!) omdat hij op bruine handen waarschijnlijk pure perfectie uit zal stralen. Hoe komt het toch dat bijna alle kleuren mooier staan op bruine handen? I’ll just have to wait i guess!

Korte samenvatting:

De kleuren vind ik top, de substantie fantastisch en de verpakking is weer stijlvol as always. Ik ben fan! Voor de 7,50 die je per lakje betaalt zou ik ze echt niet laten liggen. Herome is verkrijgbaar bij verschillende drogisten en parfumerieën.

Wat vinden jullie van deze nieuwe kleurtjes van Herome? 

22 thoughts on “Herome – Mystic Japan”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge