fashion

H&M: time for sale!

Ik ben gek op de H&M. Ik kan me niet herinneren dat ik deze winkel ooit heb verlaten zonder een gevuld wit met rood tasje in mijn handen. De kleding is stijlvol en super betaalbaar. Af en toe zitten er ook wel eens wat duurdere items bij maar dan kan je ook gewoon even tot de sale wachten (en geloof me, die is er vaak!). De tijd van SALE bij H&M is weer aangebroken en ik heb wat items op een rijtje gezet.

Vooral de leren jurk, de blazer en de beige clutch vind ik prachtig! De jurk is afgeprijst van 100 naar 50 euro en dat vind ik persoonlijk een goede deal. De rest van de items zijn trouwens spotgoedkoop dus daarvoor hoef je het zeker niet te laten ;-) Ik heb de prijzen nog even op een rijtje gezet:

Blazer – 25 euro
Pumps – 20 euro
Sweater – 10 euro
Wedges – 20 euro
Clutch 12 euro
Tas – 25 euro
Beige laarsjes – 20 euro
Dress – 50 euro

Heb jij al gebruik gemaakt van de sale bij H&M?

20 thoughts on “H&M: time for sale!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge