Makeup Makeup Looks

I like it neon

Soms krijg ik (meestal rond half twee ’s nachts..) spontaan zin om iets nieuws uit te gaan proberen. Gisteravond had ik weer zo’n moment en ik besloot het resultaat voor de fun eens vast te leggen! Ik pakte de meest felle oogschaduw die ik maar kon vinden en besloot hem te combineren met iets wat niet zo voor de hand zou liggen: bruine glitters. Het pakte tot mijn verassing erg goed uit! Ik bedacht me gisteren ook dat deze momenten ook eigenlijk de reden zijn waarom ik ben begonnen met make-up en andere verzorgingsproducten. Even lekker creatief bezig zijn, je hoofd leeg maken en dus precies doen waar jij op dat moment zin in hebt. Make-up is zoveel meer dan een middel waarmee je je onzuiverheden weg kunt werken!

Mocht je benieuwd zijn naar de producten kun je ze hieronder vinden:

– HEMA Mono 41 (op het bewegend ooglid)
– KIKO 05 (in de crease en aan de onderkant)
– MAC Embark (in het binnenste gedeelte van de crease om het geheel wat intenser te maken)
– MAC Gesso (op het wenkbrauwbot en de binnenste ooghoeken)
– Catrice liquid liner in waterproof
– Bourjois twist up the volume mascara
– Flormar Smoky Eyes oogpotlood

Wat vind jij van deze look?

41 thoughts on “I like it neon”

  1. WAUW. Echt te prachtig voor woorden gewoon. Zó mooi met die bruine kleur in de arcadeboog en onder je onderste wimperrand. Damn girl! Mooie fotokwaliteit ook voor ’s nachts trouwens. Met de TL-lamp? ;)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge