Persoonlijk

Ik ga verhuizen!

Als je mij 2/3 jaar geleden had gevraagd waar ik het liefst zou wonen wanneer ik op mijzelf zou gaan zou ik never in hell ‘de grote stad’ geantwoord hebben. Ik moest bijvoorbeeld niets weten van de drukte van Amsterdam, werd blij van de rust als ik thuiskwam van een dagje shoppen daar en zag mezelf liever wonen op het platteland dan in de toeristenmassa van een stad als Amsterdam. Tegenwoordig is dat wel anders! Wanneer ik eenmaal aangekomen in Amsterdam de trein uitstap begint het als thuis te voelen en word ik happy van de drukte, de trams, de winkels en vooral de mensen. Dat ik hier met mijn 19 jaar al zou gaan wonen had ik nooit verwacht maar oh wat vind ik het leuk. Ik ga naar Amsterdam!

Zoals sommigen van jullie al weten ga ik stage lopen bij het Fashion & Lifestyle PR bureau Pressonly en vooral daarom was ik druk op zoek naar woonruimte in Amsterdam. Heen en weer reizen (iedere dag 2 uur heen en 2 uur terug) was geen optie dus ik moest wel. Toen ik een paar dagen terug een studio zag staan op het internet die perfect voldeed aan mijn wensen kon mijn geluk niet op! Dezelfde avond nog stond ik er voor de deur en de dag erna heb ik het contract getekend… hoe snel kan iets gaan?!

Vanaf 1 augustus kan ik mezelf dus officieel inwoner van Amsterdam noemen en oh wat vind ik het leuk. De drukte, de winkels, het uitgaansleven en natuurlijk alle persevents waar ik eventueel naar toe zou kunnen lopen (!!) ik kijk er enorm naar uit. De studio zit op 5 minuten loopafstand van het vondelpark en ik ben dus meer dan tevreden met mijn nieuwe woonplekje. Ik ga jullie natuurlijk meenemen in het proces en hoop jullie snel iets te kunnen laten zien van mijn nieuwe woonruimte!

For now is het vooral afwachten (en geduld is niet mijn sterkste punt haha!) en daarna vooral hard aan de slag met schoonmaken, het een en anders aanpassen, inrichten en daarna heel veel genieten. Voor jullie nu dus ook de vraag: wat zijn de hotspots van Amsterdam? De leukste boetiekjes, hotspots, restaurantjes en andere leuke plekjes die ik niet over mag slaan? Let me know! Ik ben jullie enorm dankbaar voor alle tips :)

Amsterdam, tot snel!

34 thoughts on “Ik ga verhuizen!”

  1. I’m happy for you! Heerlijk dat je een fijn plekje in Amsterdam hebt gevonden. Ik heb vorig jaar elke dag 2 uur heen, 2 uur terug gereisd voor school en ik geef je heeel groot gelijk dat je een kamer hebt gezocht, want dat was echt een ramp haha.
    Veel plezier met inrichten alvast! :)
    Emilia onlangs geplaatst…WANTED / Little black bagMy Profile

  2. Dat is geweldig nieuws! Gefeliciteerd met je nieuwe thuis en ik hoop dat je straks veel plezier gaat beleven in je nieuwe hometown. Ik ben ervan overtuigd dat het een ervaring zal worden om nooit te vergeten. Have fun & enjoy!

  3. Om lekker (buitenlands) te eten moet je in Amsterdam-West zijn! Winkelgebieden als het Bos&Lommer, Oud-west, Osdorp hebben veel boetiekjes met erg betaalbare kleding, kleine aziatische winkels waar ze alles hebben voor weinig geld en natuurlijk leuke winkels waar je lekker kunt eten. Verder zijn de dappermarkt, albertcuyp markt, negen straatjes wel een kijkje waard. Oeh, vapiano niet vergeten hihi. Veel plezier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge