fashion

These shoes are made for walking

foto4

Hello from lovely Amsterdam! Ik heb de tijd van m’n leven hier. Van de lichtjes die je ’s avonds door ieder raampje ziet branden (bij de overburen naar binnen kijken krijgt hier een hele andere betekenis, gordijnen verpesten de sfeer) tot de bizar kortje tripjes in de tram naar mijn events. Ik vind het heerlijk. Deze stad leeft altijd en ik geniet intens. Ik heb mezelf ook voorgenomen zoveel mogelijk events af te gaan deze maand en afgelopen donderdag was ik o.a. te vinden bij Hema & Invito. De vlog zag je afgelopen zaterdag al voorbij komen maar ik wilde jullie toch nog even een beter shot laten zien van de schoenen. Gewoon, omdat ze zo beeldschoon zijn.

foto2

Ik kan de schoenen even niet vinden op de webshop maar ze zijn dus o.a. te koop bij de Invito store in de Kalverstraat. Wat een prachtige schoenen zitten er in de nieuwe collectie zeg! Ik heb volgens mij wel vier paar aangepast omdat ik alles fantastisch vond en niet kon kiezen haha! Ik zag ook erg veel mooie tassen voorbij komen dus mocht je nog op zoek zijn naar een (betaalbaar) exemplaar moet je zeker even langsgaan.

foto3

Ik ging uiteindelijk voor dit paar en ben er nog steeds heel blij mee. Ze lopen fantastisch en zijn super makkelijk te combineren. De punt maakt de schoenen ook net even anders dan anders, top voor wanneer je outfit net wat te saai oogt. Een beetje een combi tussen klassiek en gewaagd, op dit moment te koop voor €99,00. En ja, deze schoenen heb je absoluut nodig.

Ben jij tevreden met de plek waar je nu woont? Of zou je liever heel ergens anders wonen?
Laat het weten bij de comments!

18 thoughts on “These shoes are made for walking”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge