beauty

Kijktip: What Beauty Guru’s Get video’s

Ik ben altijd al gek geweest op YouTube en dat zal ook altijd zo blijven! Ik ben zelf dan wel officieel (kuch) geen YouTuber meer maar ik kijk nog elke dag wel een aantal filmpjes op dit platform. Mooie make-up tutorials, emotionele wedding video’s of een kat op een robotstofzuiger… ik vind het allemaal fantastisch. Waar ik op dit moment het liefst elke avond naar kijk zijn de welbekende (in Amerika dan!) ‘What Beauty Guru’s Get’ video’s. Als Nederlandse influencer (god wat is dat toch een verschrikkelijk woord) krijg ik iedere dag al best veel in mijn brievenbus maar wat deze meiden opgestuurd krijgen is echt insane. Hele collecties van Marc Jacobs, Chanel, MAC en ga zo maar door. Ik heb er een aantal voor je op een rijtje gezet dus sit back, relax en laat je inspireren (en verbazen) door alle prachtige pakketjes die voorbijkomen!

Kelly Strack
Ik vind deze vrouw zó leuk. Ze is heerlijk ‘normaal’ en ook nog niet zo groot in de YouTube wereld waardoor ze heel relatable overkomt. Wel krijgt ze echt prachtige pakketjes opgestuurd waar je absoluut van begint te kwijlen. Ze gaat overal lekker soepel doorheen en haar videokwaliteit is ook nog erg fijn om naar te kijken. Aanrader!


Shaaanxo
Shannon is natuurlijk een bekende in de beautyguruworld maar ook zeker een van mijn favorieten. Ze blijft lekker normaal (ze neemt deze video bijvoorbeeld op terwijl ze nog ziek in haar dikke trui zit) en ik heb altijd het idee gehad dat het ook gewoon een heel lief meisje is.


BabsBeauty
Stephanie volg ik al sinds ze 10.000 volgers heeft (ik geloof zo’n jaartje terug) en op dit moment heeft ze er gewoon al bijna 300.000! Ik vind het super verfrissend hoe ze lekker zichzelf blijft en niet meegaat in de hele ‘ik moet een happy show verkopen dus hier is m’n neplach’ toestand. Ook zij maakt PR hauls en hoewel dit al een oude is vind ik hem wel erg leuk!

Natuurlijk zijn er nog veel meer meiden op YouTube die dit soort video’s maken dus ik zou zeggen zoek eens op YouTube naar ‘What beauty guru’s get’ en ‘PR hauls’ en geniet van een avond vol prachtige product unboxingen!

Kijk jij ook zo graag naar dit soort video’s?

5 thoughts on “Kijktip: What Beauty Guru’s Get video’s”

  1. Ik kende Kelly Strack en BabsBeauty nog niet.. Vooral die laatste vind ik leuk als ik zo snel kijk, inderdaad niet het ‘happy smile’ verhaal en lekker zichzelf. Ik ga eens even wat meer video’s van haar kijken :-)!

  2. Ik vind dit soort video’s zo leuk om naar te kijken! Ik verbaas me altijd over wat ze allemaal krijgen. Shannon kende ik trouwens al, de andere twee niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge