Lipproducten Makeup

KIKO Exotic Shine Lipstick

1

Mijn liefde voor KIKO hoef ik aan jullie niet meer uit te leggen. Het merk verkoopt geweldige kwaliteit voor een super betaalbare prijs. Begin april werd ik verliefd op de verpakking van de Exotic Shine Lipsticks en natuurlijk nam ik er een mee naar huis! Vandaag laat ik jullie de KIKO Exotic Shine Lipstick in ‘Voluptuous Pink’ zien.

kiko-exotic-shine-lipstick-2

Laat ik alvast beginnen met de verpakking: die is super chique. Ik krijg er zelfs een beetje een YSL idee bij dus well done KIKO! Voor een prijs van €8,50 was ik ook erg benieuwd naar de kwaliteit van de lipstick. De Exotic Shine Lipsticks zouden de intense kleur van een lipstick, gloss van een lipgloss en de comfort van een lipbalm bevatten.

kiko-exotic-shine-lipstick-3

Ik kan maar niet stoppen over de verpakking! Ik vind de lipsticks zo ontzettend mooi vormgegeven! Ik ging voor de kleur ‘Voluptuous Pink’ en dit is een rustige barbie-roze kleur. Opvallend zeker, maar toch rustig/neutraal genoeg voor dagelijks gebruik.

kiko-exotic-shine-lipstick-5

Zoals je ziet is de kleur met maar één laag redelijk doorzichtig. Eigenlijk wel fijn, zo kan je zelf bepalen hoe sterk je de lipstick wil aanbrengen.

kiko-exotic-shine-lipstick-4

Tijd voor lipswatches! Hier heb ik ongeveer drie lagen van de lipstick aangebracht en zoals je ziet is de kleur dan wel volledig dekkend. De lipstick brengt echt fantastisch aan en voelt zo zacht als je meest verzorgende lippenbalsem. Na het eten en/of drinken zul je wel het een en ander moeten bijwerken, hij geeft namelijk redelijk af. De kleur blijft wel zichtbaar maar voor de mooie gloss zul je de lipstick toch in je tas moeten meedragen.

Een hele fijne lipstick dus, die de intensiteit van lipstick, de gloss van lipgloss en het comfort van een lippenbalsem combineert. Mocht je binnenkort nog bij een KIKO store komen zou ik hem zeker meenemen voor die €8,50!

Ben jij al benieuwd geworden?

34 thoughts on “KIKO Exotic Shine Lipstick”

 1. Wauw, het ziet er echt heel erg goed uit. De verpakkingen zijn duidelijk nagedaan van YSL maar dat vind ik stiekem helemaal niet erg, want de lipsticks zien er heel erg chique uit. De kleur is ook erg mooi en doet me denken aan een MAC kleur die ik gisteren had geswatched bij de Bijenkorf – alleen ben ik de naam vergeten. De kleur staat ook zeker goed bij je huids- en haarkleur. Voor het prijsje neem ik er ook wel één mee deze zomer uit Barcelona!
  Nuria onlangs geplaatst…Goodiebag + Shoplog ♥ Beautygloss Party 2014My Profile

 2. Toen ik dit make-up merk tegenkwam in milaan Italie was ik meteen ‘in love’.
  superveel kleuren en producten accessoires noem maar op en de prijzen zijn top.
  echt niet duur en de kwaliteit is ook goed. sindsdien ben ik steeds op zoek waar je dit kunt kopen
  ik weet dat in het buitenland (europa) verschillende landen zijn waar het verkocht word.
  ik zou het zo gaaf vinden als dit merk naar nederland komt.
  nu weet ik dat je het ook online kunt bestellen, maar ik ben toch een type dat een product eerst wil zien.

  heeft iemand misschien een tip en is dit inmiddels al in NL te koop?

  Liefssxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge