Persoonlijk

Koningsdag voorbereidingen

foto11

Hello there lovely readers! Ik schrijf dit stukje lekker vanuit mijn bed in mijn pyama, ik ben namelijk een tikje grieperig de afgelopen dagen. Hopelijk is dat maandag over want dan is het toch echt koningsdag! Vorig jaar bracht ik de feestdag door in Breda en had ik echt de tijd van m’n leven dus ik ben heel benieuwd hoe ik deze dag dit jaar ga ervaren. Ik ben de afgelopen dagen al een beetje bezig geweest met de voorbereidingen en kwam bij Action heel wat toffe dingen tegen! Zo nam ik een zwierige, knaloranje tanktop mee voor maar €2,99 en vond ik het heerlijke kroontje voor maar tachtig cent! Ook haalde ik bij HEMA een nieuwe fisheye (en wide angle?) lens aangezien mijn vorige kapot was gegaan en ik toch echt niet zonder m’n fisheye lens kan. Helemaal niet duur ook trouwens, het hele setje samen kost maar vier euro!

foto22

Om het geheel af te maken lak ik mijn nagels natuurlijk in een tof streepjes design met deze nagellak kleurtjes van Rimmel. Ze vielen vorige week op de mat en deze passen natuurlijk perfect bij mijn look! Met mijn makeup ga ik dit jaar namelijk niet veel doen, hoogstens een oranje lipstick denk ik. Met de oranje top, de nagels én het fabuleuze kroontje natuurlijk vind ik mezelf al wel genoeg toegetakeld hihi!

Waar, hoe en met wie ga jij deze koningsdag doorbrengen? Ga je lekker uit met je vriendinnen, alle rommelmarkten af of misschien wel lekker de hele dag in je bed liggen met netflix omdat je eindelijk weer even een dag zonder huiswerk zit? Laat het me weten bij de comments en alvast heel veel plezier natuurlijk!

14 thoughts on “Koningsdag voorbereidingen”

  1. Verder dan oranje nagels en een oranje shirt kom ik niet. Ik ben niet zo’n fan van de kleur oranje. Wat ik ga doen is nog een beetje afhankelijk van het weer, dat schijnt nog wat tegen te vallen.
    Akosua onlangs geplaatst…Oranje boven!My Profile

  2. Ik heb twee weken terug ook die fish eye lens gekocht! Hij is zo chilll.
    Ik vier koningsnacht en dag in Breda. Aangezien ik hier vlak bij woon. Vorige jaar en het jaar daarvoor moest ik werken dus voor mij is het alweer een tijdje geleden. :p
    Lara onlangs geplaatst…Op de Plank: De ShiningMy Profile

  3. Zo te zien ben jij al helemaal klaar voor Koningsdag Sharon! Wat een toffe spullen voor zo weinig geld. Ik ga samen met mijn vriendin Ruth de kleedjes langslopen in Harderwijk en proberen natuurlijk wat leuke (goedkope) dingetjes te scoren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge