Nieuw in de beautywereld

nieuwe-beautyproducten

Hello guys! Er is weer heel veel nieuws binnengekomen in de beautywereld en ik vond het wel weer tijd om een update te plaatsen. Benieuwd welke nieuwe beautyproducten alle blogs (en video’s) halen? Lees dan snel verder! Waarschuwing: je bankrekening gaat het wel zwaar krijgen…

Continue Reading

Make-up trends: what’s hot?

yoyo

De make-up wereld staat natuurlijk nooit stil! In Nederland gaat het vanzelfsprekend wel wat trager dan in Amerika maar ook dit is (langzaam, maar toch!) steeds meer naar elkaar toe aan het schuiven. Benieuwd wat er op dit moment booming is in Amerika en hoe jij zo snel mogelijk mee kunt doen aan deze super populaire make-up trends? Lees dan snel verder!

Continue Reading

Ardell Wimpers

ardell2

De laatste paar maanden heb ik mijn make-up verslaving weer helemaal teruggevonden! Ik draag weer oogschaduw, geef weer fortuinen uit aan highlighters en breng mijn avonden door met het bekijken van de meest uiteenlopende make-up tutorials. Ik ben weer lekker aan het experimenteren met make-up en wat ik de afgelopen tijd wel heb geleerd is dat je look pas echt af is met een mooi paar nepwimpers! Maar welke wimpers passen nu het beste bij jouw oogvorm, zijn niet vervelend om aan te brengen en zien er toch nog natuurlijk uit? Vandaag laat ik jullie kennis maken met mijn favoriete wimpermerk: Ardell!

Continue Reading

(Engelse kanaal!) – Fall Makeup

Hoi allemaal! Balen jullie ook zo enorm van het weer op dit moment? Alle regen en kou maken de dagelijkse verplichtingen zoals boodschappen doen en werken natuurlijk een stuk minder leuk maaarrrrrr het is natuurlijk wel heerlijk om ’s avonds met je laptop en een dekentje op de bank te zitten wanneer de regen zachtjes op de ramen tikt! Ik grijp zelf vaak naar YouTube als vermaak en het leek me leuk om voortaan ook mijn Engelse video’s met jullie te gaan delen. Ik praat in deze video’s dan wel een andere taal maar het blijft alsnog ‘mij’ waar je naar kijkt natuurlijk! Wanneer je mijn normale video’s ook kijkt zul je deze dus misschien ook wel leuk vinden :-) Bovendien praat ik vrij makkelijk Engels dus het zou niet heel veel verschil moeten maken. En er komt make-up in voor! Heel veel make-up ;-)

Vorige week heb ik deze video online gezet waarin ik jullie een look laat zien die je kunt maken met het laatste VICE palette van Urban Decay. Het Vice 4 palette dus, met heel veel toffe herfst/winter kleuren maar ook een paar felle kleurtjes. Het is een hele makkelijke look en dus ook heel simpel om thuis na te maken!

Op de hoogte blijven van mijn Engelse make-up kanaal? Abonneer je hier op ‘SharonElizaMakeup’!

Continue Reading