(Engelse kanaal!) – Fall Makeup

Hoi allemaal! Balen jullie ook zo enorm van het weer op dit moment? Alle regen en kou maken de dagelijkse verplichtingen zoals boodschappen doen en werken natuurlijk een stuk minder leuk maaarrrrrr het is natuurlijk wel heerlijk om ’s avonds met je laptop en een dekentje op de bank te zitten wanneer de regen zachtjes op de ramen tikt! Ik grijp zelf vaak naar YouTube als vermaak en het leek me leuk om voortaan ook mijn Engelse video’s met jullie te gaan delen. Ik praat in deze video’s dan wel een andere taal maar het blijft alsnog ‘mij’ waar je naar kijkt natuurlijk! Wanneer je mijn normale video’s ook kijkt zul je deze dus misschien ook wel leuk vinden :-) Bovendien praat ik vrij makkelijk Engels dus het zou niet heel veel verschil moeten maken. En er komt make-up in voor! Heel veel make-up ;-)

Vorige week heb ik deze video online gezet waarin ik jullie een look laat zien die je kunt maken met het laatste VICE palette van Urban Decay. Het Vice 4 palette dus, met heel veel toffe herfst/winter kleuren maar ook een paar felle kleurtjes. Het is een hele makkelijke look en dus ook heel simpel om thuis na te maken!

Op de hoogte blijven van mijn Engelse make-up kanaal? Abonneer je hier op ‘SharonElizaMakeup’!

Continue Reading

Sephora – Colorful 5

1

Toen ik in Venetie was en ik na mijn enorme KIKO haul eigenlijk niets meer wilde kopen vielen mijn ogen ineens op het enorme SEPHORA logo wat tegenover mij op een winkelruit stond. Oh dear, dit kon nooit goed aflopen. Het is dat ik een kuchende (hint hint, wanneer mag ik hier weg) vader bij me had die dag anders had ik nog veel meer mee naar huis genomen. Ik ging namelijk de deur uit met maar een product: een oogschaduwpalette. Vandaag vertel ik er meer over!

Continue Reading

Fabruary #24 – Purple Fever

foto1

Ik had vandaag zin in paars en in krullen dus zo gezegd zo gedaan! Een paar dagen geleden maakte ik ook al een paarse look maar die look was veel meer warm/rood achtig. De look van vandaag maakte ik met een koele paarse tint en ik vind hem persoonlijk erg mooi geworden! Benieuwd naar de look en de producten? Lees dan snel verder :-)

Continue Reading