fashion

MORE MESH PLEASE

bewerkt2

Gisteren deelde ik natuurlijk al mijn cool kids wishlist met jullie maar vandaag kreeg ik toevallig ook allemaal cool new things in de brievenbus! Ik ben de laatste tijd gek op mesh (net zoals de rest van fashionland maar who gives a fuck right) en wilde dolgraag fishnet socks aan mijn garderobe toevoegen. Amerika was ons alleen weer even voor dus in Nederland leken de sokjes in de winkel onvindbaar en ontzettend overpriced in de webshops. Benieuwd waar ik deze super budget sokjes uiteindelijk vandaan heb gehaald? Kijk dan snel mee!

bewerkt1

Waar gaat men heen wanneer de prijzen in de winkel te hoog zijn maar de nood naar het item nog hoger? Juist: AliExpress. Ik ben sinds een aantal maanden helemaal verslaafd aan die website en sindsdien vallen er iedere week weer kleine grijze pakketjes op de deurmat. Tasjes, kettingen, ringen.. you name it. De welbekende kraagjes die iedereen tegenwoordig onder zijn/haar truien draagt? Die kwamen vorige week al binnen!

bewerkt3

Mijn exacte link bestaat helaas niet meer maar je kunt ze o.a. hier al bestellen voor maar €0,99 per setje. Goedkoop right? Stukken beter dan de Nederlandse webshops die ze op dit moment aanbieden voor gemiddeld tien euro! Mocht je trouwens benieuwd zijn naar mijn laarsjes: deze komen van Manfield!

Wat vind jij van de fishnet trend? I love it!

6 thoughts on “MORE MESH PLEASE”

  1. Ik heb er volgens mij zelfs besteld voor 50 cent, haha, maar dan moet ik de bovenkant wel altijd één slagje omdraaien. ((: Ik wéét dat aliexpress niet goed is voor china en dergelijke, maar de verleiding is te groot..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge