video

Mijn avondroutine!

Hoi allemaal! Vandaag laat ik jullie zien wat ik ’s avonds allemaal doe net voordat ik naar bed ga. Hoe ziet jouw avondroutine er eigenlijk uit? Laat het achter bij de comments!

In deze video maak ik gebruik van de nieuwe NIVEA 3in1 Verzorgend Micellair Water. Hiermee kun je heel snel en eenvoudig je gezicht en ogen reinigen en tegelijkertijd je huid verzorgen. De producten hydrateren en drogen je huid niet uit. In totaal zijn er 3 verschillende soorten: de Sensitive, de Verfrissende en de Verzachtende Micellair Water zodat er voor ieder huidtype een passend product is.

De NIVEA Essentials Verfrissend & Verzorgend Miccelair Water is er voor de normale huid. Doordat hij extra Vitamine E bezit zorgt hij voor een echt verfrissend en gehydrateerd gevoel.

De NIVEA Essentials Sensitive & Verzorgend Micellair Water is er voor de gevoelige huid. Door de druivenpit olie die in het product is verwerkt helpt het goed tegen een droge en trekkende huid. Daarnaast verminder hij ook nog eens roodheid.

De NIVEA Essentials Verzachtend & Verzorgend Miccelair Water is voor de droge huid maakt gebruik van amandelolie waardoor hij extra kalmeert en verzacht.

Benieuwd geworden naar Micellair water?
Kijk voor meer informatie over NIVEA Micellair water en de verkooppunten op: www.nivea.nl/micellairwater.

13 thoughts on “Mijn avondroutine!”

  1. Leuke video!! micellair water is echt DE uitvinding van afgelopen tijd :D
    Klein feedback-puntje over je video’s; is het je wel eens opgevallen dat je vrijwel elke zin ‘omhoog praat’ aan het einde? Dus alsof er een vraagteken achter staat ipv een punt, of alsof het 1 lange zin is die steeds maar verder gaat ipv losse zinnen. Het luistert wat mij betreft een beetje onrustig.
    Niet bedoeld als grote kritiek, ik vind je video’s superleuk en ben altijd blij als er weer eentje in mijn bloglovin’feed staat. Just a little note, zodat je jezelf nog verder kunt ontwikkelen.
    Liefs

  2. Ik ben ook gek op micellair water en gebruik het elke avond. Momenteel die van Garnier maar nu die bijna op is ben ik wel benieuwd naar andere merken. Deze van Nivea staat ook zeker op mijn lijstje om te proberen!

  3. Leuk om andere te zien make-up af doen. Ik ben al een tijdje benieuw naar Nivea 3in1 Verzorgend Micellair Water , Alleen ik probeer eerst wat reiniging dat ik net gekocht heeft op te maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge