TV

MOL MADNESS

Vanavond is het weer zover! Dan kunnen we weer geoorloofd in paniek raken, schreeuwen, wijzen, op het puntje van onze stoel zitten en vooral heel vaak onze mond open laten vallen. Ik heb het hier over Wie is de mol, in mijn ogen hét programma van het jaar. Ik houd dan nog net geen molboekje bij maar oh wat kan ik genieten van dit wekelijkse uurtje spanning en sensatie!

mollie

Vorig jaar begon ik wat onwennig aan de serie (ik kende misschien een of twee deelnemers) maar dit jaar is dat gelukkig anders. Freek zag ik al eens live tijdens Joseph, Susan Visser (bekend van o.a. Gooische Vrouwen) is in mijn ogen een grote heldin, met Maurice Lede sprak ik een paar maanden geleden nog over mijn youtube-kanaal en Daphne Bunskoek heeft mij jarenlang voorzien van de laatste nieuwtjes tijdens het ontbijt (door de TV hoor, ze zat niet naast me hihi). De rest van de deelnemers zullen ook voor veel mensen bekend voorkomen, op een of twee na dan.

Zit jij vanavond ook weer voor de buis?

Wie is de mol is vanavond te zien op Nederland 1 rond 20:30.

13 thoughts on “MOL MADNESS”

  1. Ik vind het ook een heerlijke serie, zulke leuke deelnemers ook! Ik besluit altijd in de eerste aflevering wie de mol is (Owen) en daar aan vast te houden. Ik heb het volgens mij nog nooit goed gehad, maar het is wel leuk kijken. Alhoewel ik de aanwijzing van Milou wel hoopgevend vind ;)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge