MUA Strawberry Crush

mua1

Van sommige nagellak kleuren word ik gewoon meteen vrolijk! Pastelgeel, oranje, koraalrood en mintgroen zijn daar een goed voorbeeld van maar roze zal toch altijd wel op nummer een blijven staan. Vandaag heb ik weer zo’n vrolijk roze kleurtje voor jullie van jawel, het merk MUA. Benieuwd geworden? Lees dan snel verder!

mua2

Ik denk dat ik niemand meer hoef te vertellen dat het merk MUA (Makeup Acadamy) naar Nederland komt. Het budget merk verkoopt fantastische oogschaduws, blushes en lipproducten maar ook de nagellakjes zijn van erg goede kwaliteit! De nagellak die ik hier draag heet ‘Strawberry Crush’ en dit is naar mijn mening ook de perfecte naam voor dit snoepachtige lakje.

mua3

Ik draag op alle foto’s twee lagen nagellak en dat is zoals je ziet meer dan genoeg. Het is nu de derde dag dat ik de nagellak draag en hij zit er nog perfect op. Dat is nog eens fijn nieuws als je even nagaat dat het lakje maar €2,49 kost! Het enige nadeel dat ik kan bedenken is dat we nog zo’n twee weken moeten wachten voordat de producten van MUA in de winkel liggen..

Kijk jij ook zo uit naar de collectie van MUA?

Strawberry Crush is (vanaf eind April) te koop bij Kruidvat voor €2,49.

You may also like

32 reacties

  1. wat een mooie nagellak!
    toen ik het eerst zag dacht ik dat het essie was!
    ik vind het ook een goedkoop lakje, en dat is positief bedoeld, want je krijgt een mooie kleur x

  2. Voordat ik de recensie ging lezen, en de foto’s zag, dacht ik 1 ding:’Die MOET ik hebben!!!’ Ik hou van roze nagellak, en deze is echt super mooi! Weet je misschien ook in welke winkels hij straks te koop is?!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge