OPI – It’s a Piazza cake

foto2

Hoi meiden! Genieten jullie een beetje van de zomer? Hoewel de regen nu ik dit schrijf wel echt met bakken uit de lucht lijkt te vallen hebben we natuurlijk al wel een paar hele zonnige dagen mogen meemaken. En aangezien het ernaar uitziet dat we eind deze week wéér van zon worden voorzien vond ik het wel tijd voor een bijpassend nagellakje! Ik draag de afgelopen weken alleen nog maar donkerrood (ja, my fav..) en ik vond het tijd voor wat anders. Gelukkig viel de nieuwe OPI collectie op de mat (de OPI Venice collectie met de meest prachtige najaarskleuren) en hoewel de collectie dan wel op het najaar gericht mag zijn vind ik de kleur die ik vandaag aan jullie laat zien toch stiekem erg veel weg hebben van een Braziliaans paradijs. Strand, cocosnoten, palmbomen en dan het liefst gematcht met een bruin kleurtje natuurlijk. Benieuwd geworden? Kijk snel mee!

Continue Reading

Essence Roller Coaster

foto1

Hallo mensen van het goede leven! Nouja goed, of het met jullie ook zo fantastisch gaat weet ik natuurlijk niet maar wat ik wel weet is dat ik het hier enorm naar m’n zin heb. Nog steeds ja, tot grote spijt van mijn moeder aangezien zij me veel liever dicht bij ‘huis’ ziet wonen haha! Amsterdam is heerlijk. Alles om de hoek, altijd leven en elke avond verbaas ik me weer over het waanzinnige sfeertje dat hier ‘s avonds hangt. Nu heb ik natuurlijk niet veel nodig gehad deze maand en ik heb dus ook het meest hoognodige meegenomen (mijn iMac als hoogtepunt, je blijft een blogger…) maar stiekem was ik toch een aantal dingetjes vergeten.

Zo kwam ik er na een paar dagen achter dat ik helemaal geen nagellak (en dus ook geen nagellakremover) in mijn koffer had zitten en trust me, dat was voor mij een groot probleem. Wanneer je minstens 15 events op de planning hebt staan kan je natuurlijk niet blijven rondlopen met afgebladerde nagellak dus hop, naar kruidvat. Dat alleen dure nagellak goede kwaliteit bevat geloof ik al lang niet meer dus ik ging uiteindelijk naar huis met twee kleuren van Essence. Een voor mijn saaie dagen (oudroze) en een voor mijn laten-we-eens-out-of-the-box-denken periodes. Die kleur laat ik vandaag aan jullie zien, hij is namelijk.. groen!

Continue Reading

OPI designer de better

nagellak2

Hoi meiden! Ik ben weer thuis van Duitsland en kan jullie nu dus ook eindelijk een gelukkig nieuwjaar wensen! Hebben jullie het een beetje naar je zin gehad? Een fijne avond met veel vrienden en/of familie? Ik zat zoals ik al zei in een huisje in Duitsland en heb het super gezellig gehad met mijn familie! Op een leeftijd komen waarbij je ‘s ochtends lekker kunt sleeën met de kids en ‘s avonds kunt naborrelen met de rest van de 18+ers is helemaal zo slecht nog niet. Mijn nagellak van de afgelopen dagen was een tikje casual maar tegelijkertijd ook best feestelijk.

Continue Reading

KIKO nail lacquers

1

Vroeger vond ik nagellak combinaties altijd maar onzin. Een nagellak hoort dekkend te zijn en wanneer ik 6 lagen nodig heb om mijn nagels goed te kunnen bedekken laat ik een lakje liever staan. Ik ben hier de laatste tijd toch stiekem op teruggekomen. Sommige glitter topcoats kunnen namelijk wel heel mooi zijn! Vandaag laat ik jullie een combinatie zien die ik zelf erg mooi vind en die ik aan iedereen kan aanraden!

Continue Reading

PUPA Antique Alabaster

foto3

Het leukste onderdeel van het hele ‘beautyblogger’ leventje vind ik toch wel het ontdekken van nieuwe producten. PUPA is een merk dat ik leerde kennen via mijn moeder die het make-up merk back in the days met veel plezier verkocht in haar schoonheidssalon. Yep, mijn moeder was dus schoonheidsspecialiste.. mijn liefde voor beauty was absoluut geen verassing! Juist omdat mijn moeder het toen al gebruikte en ik er tegenwoordig niet zoveel meer over hoorde was ik een beetje sceptisch. Zou het merk echt de glorieuze tijden achter zich hebben gelaten of is het juist een parel die weer herontdekt moet worden? Ik beoordeel vandaag een van hun nieuwste nagellak kleuren: 099 – Antique Alabaster. Een nagellak die het effect van gelnagels zou moeten geven maar dan zonder gebruik van een UV lamp. Let’s get started!

Continue Reading

My current crush

nagellak3

Als beautyblogger krijg ik iedere dag weer nieuwe pakketjes in de bus. Lipproducten, oogschaduws, wimperkrullers en ga zo maar door. Wanneer er nieuwe trends zijn kan ik er dus eigenlijk niet omheen, ze komen vanzelf een keer bij me terecht. Bij sommige producten word ik meteen enthousiast, andere hebben wat langer de tijd nodig. Zo ook de hele liquid sand hype waardoor heel beautyblogland in vuur en vlam stond. Ik was op dat moment ook wel enthousiast maar eigenlijk alleen door de kleur ‘Can’t let go’. Toen ik vorige week de kleur ‘My current crush’ in mijn goodiebag van het NSMBL event tegenkwam werd ik toch wel erg benieuwd. Vandaag behandel ik de kleur in een review!

Continue Reading