beauty Event

NARS: Event & lancering datum!

4

Hello ladies! How are you guys? Ik ben op dit moment heer-lijk aan het genieten van mijn vakantie en probeer mijn dagen ook echt zo goed en leuk mogelijk in te vullen! Vandaag was ik aanwezig bij een super tof event van NARS (ja, lees je goed!) en dan niet in Engeland waar NARS hartstikke vanzelfsprekend in de winkels ligt maar gewoon in ons mooie Amsterdam! NARS komt namelijk binnenkort weer terug naar Nederland en ik mocht samen met een klein groepje bloggers & andere social media influencers een presentatie bijwonen waarin de nieuwste producten werden gepresenteerd.

2
masterclass
5
6
9
10

Na een korte introductie over NARS als merk kregen we ook een kleine masterclass met een aantal onmisbare bestsellers en natuurlijk een aantal nieuwe producten. Het was even een tripje down memory lane want de welbekende Orgasm Blush, Radiant Creamy Concealer en Albatross higlighter zijn natuurlijk producten waar wij (en laten we de buitenlandse guru’s niet vergeten) al járen over praten. Zelf ben ik enorm fan van de NARS Creamy Radiant concealer en het blush duo in ‘Olympia’ welke ik vaak gebruik als contourkit. Tijdens het event konden we alle producten swatchen en werd ook onze huidskleur getest zodat we binnenkort een perfect passende NARS Sheer Glow foundation mogen ontvangen! Ik heb nog nooit een foundation van Nars geprobeerd dus ben alvast super excited. Check trouwens ook even de producten die we nu al mee naar huis kregen! Hoe mooi is dit merk?!

Wanneer ligt NARS weer in de winkels en waar kan ik het vinden?

Na het lezen van deze blogpost vraag je je natuurlijk af wanneer NARS nou eindelijk weer terug naar Nederland komt. Dat antwoord heb ik voor je! De producten zullen vanaf 1 september al verkrijgbaar zijn op www.debijenkorf.nl en vanaf 14 september ook in de echte schappen van de Bijenkorf in Amsterdam. Rotterdam volgt half november en voor daarna kunnen we alleen maar hopen dat NARS voor nog meer verkooppunten in Nederland zal gaan kiezen.

En, ben jij ook al zo excited voor NARS producten binnen handbereik? Ik heb er zin in! Welk NARS product zou jij nou echt graag aan je collectie toevoegen? Laat het me weten in de comments!

handtekeningsharon

7 thoughts on “NARS: Event & lancering datum!”

  1. Een back-up van de Sheer Glow foundation in Santa Fe is het eerste wat ik weer ga kopen. Gelukkig heb ik al een los pompje van Mac… want daar heeft Nars dan weer niet zelf aan gedacht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge