lifestyle

New in: boeken!

foto2
foto1
foto3

Zoals ik jullie in deze video al liet weten vind ik het heerlijk om door de boekenafdeling van de kringloopwinkel te struinen. Toptitels voor maar 2 euro per stuk die er vaak nog als nieuw uitzien! Nu kom je er niet altijd toppers tegen maar vorige week kwam ik weer wat fijne titels tegen! Het meest ‘trots’ ben ik misschien nog wel op het Britain in the Seventies boek. Heerlijke verhalen, oude zwart-wit foto’s en hij staat ook nog eens verdomd leuk als accessoire op je kamer. Op de eerste pagina staat zelfs een handtekening van een school in Engeland wat zou moeten betekenen dat hij daar vandaan komt. Hoe tof is dat? Dat is toch wel het magische van de kringloop, je weet nooit wat je tegenkomt.

Wat is het laatste boek dat jij kocht?

12 thoughts on “New in: boeken!”

 1. Leuke aankopen! Zelf heb ik de boeken Shopaholic! In alle staten en Sushi voor beginners ook op mijn boeken plaken staan. Heb ze beiden tijdens een vakantie gelezen. Vooral Sushi voor beginners vond ik erg leuk! Daarnaast vind ik persoonelijk alle boeken van Marian Keyes er vermakelijk.

 2. Ik hoe van boeken – en ik hoe van boekenwinkel…ik kan er ook heel lang kijken, zonder aan de tijd te denken ;)

  Heb je misschien zin om mee te doen: ik ben op zoek naar de coolste festival look van de maand.
  Ik hoop op looks uit Nederland. Hier zie je hoe je mee doen kan: look of the month

  groetjes uit duitsland
  vreeni
  vreeni onlangs geplaatst…★ look of the month.My Profile

 3. Leuke aankopen! (Zo van de buitenkant te zien). Zou er niet snel aan denken om bij de kringloop te gaan kijken voor boeken. Handige tip! Ik lees graag en (nieuwe) boeken kosten al snel €20,-

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge