Inrichting lifestyle Opbergen

Office details

1

Sommige mensen hechten heel erg weinig waarde aan hun werkruimte. Of ze nu in een saai wit lokaal op school zitten of een saaie donkere werkkamer, het maakt ze niets uit. Zelf vind ik het juist ontzettend belangrijk dat ik in een leuke en gezellige ruimte zit met een mooi opgeruimd bureau! Wanneer mijn omgeving niet (een beetje) opgeruimd, licht en gezellig is merk ik absoluut dat ik minder presteer dan wanneer dit wel zo is. De afgelopen weken ben ik bezig geweest met mijn nieuwe kantoortje en het leek me leuk om vandaag met jullie al een paar details te delen! Ieder hoekje wordt steeds leuker en het is al echt een gezellig plekje geworden om aan school te werken en natuurlijk (heel belangrijk!) te bloggen. Klik snel verder voor meer!

2
3
4
5

Zo, dat waren alvast een paar hoekjes van mijn nieuwe werkkamer! De saaie donkere vloer hebben we eruit gehaald en is vervangen door een mooie industriële en lichte houtkleur. Er staat een lekker groot bureau en een nieuwe bureaustoel en het kleine busje wat ik in Ibiza kocht is stiekem ook een van mijn favoriete items uit mijn kamer. Oh wat mis ik die plek..

Wat vind jij van mijn nieuwe kantoortje?
En hoe ziet jouw werkplek er precies uit? Ik ben benieuwd!

17 thoughts on “Office details”

  1. Wat een fijn plekje om te werken :). Vind het zelf heel belangrijk dat mijn werkplek licht en opgeruimd is. Wil het nog een beetje aankleden met leuke accessoires en dan is het helemaal perfect!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge