Sephora – Colorful 5

1

Toen ik in Venetie was en ik na mijn enorme KIKO haul eigenlijk niets meer wilde kopen vielen mijn ogen ineens op het enorme SEPHORA logo wat tegenover mij op een winkelruit stond. Oh dear, dit kon nooit goed aflopen. Het is dat ik een kuchende (hint hint, wanneer mag ik hier weg) vader bij me had die dag anders had ik nog veel meer mee naar huis genomen. Ik ging namelijk de deur uit met maar een product: een oogschaduwpalette. Vandaag vertel ik er meer over!

Continue Reading

ELF “Op maat oogschaduw”

1

Zoals jullie weten ben ik gek op budget. Tuurlijk, ik koop op zijn tijd graag een MAC blush of een Urban Decay palette maar hoe leuk is het wanneer je een product tegenkomt dat super betaalbaar maar tegelijkertijd ook van goede kwaliteit is? Benieuwd over welk product ik het heb? Lees snel verder!

Continue Reading

I kinda really want this.

paletten

Mij mag je ‘s nachts wakker maken voor een nieuw oogschaduwpalette. Ik kan uren blijven staren naar plaatjes van kleurrijke paletten en voor ik het weet ligt er weer een in mijn winkelmandje! Ik deed laatst al de Perfect Palette tag waarin ik mijn favoriete paletten liet zien maar er is natuurlijk altijd plek voor meer. Zo google ik dagelijks plaatjes van The Vice Palette 2 en staar ik verliefd naar het scherm wanneer ik het Lorac Pro palette weer eens voorbij zie komen. Waarom zijn al die paletten toch zo moeilijk verkrijgbaar voor ons nederlanders..

Als ik al het geld van de wereld zou hebben bestelde ik in ieder geval de vier paletten die je hierboven ziet!

Van links naar rechts:

1. Pretty Rebel van Too Faced (€50),
2. Spellbinding palette van Kat von D ($55)
3. LORAC Pro palette ($42)
4. Vice 2 palette van Urban Decay (€44,50)

Welk palette zou jij nog graag aan je collectie toevoegen?

Continue Reading

Copperqueen

Aangezien ik de laatste tijd veel verzoekjes voor ooglooks krijg besloot ik vandaag mijn oogschaduwlook van gisteren weer eens met jullie te delen! Ik droeg gisteren een warme koperlook en gebruikte hiervoor een techniek die net iets anders is dan normaal. Benieuwd naar de producten die ik heb gebruikt? Lees snel verder!

Continue Reading

Inglot pigment eyeshadow & duraline

Jullie weten nu ondertussen wel hoe gek ik op inglot ben! De prijzen zijn betaalbaar, de producten erg gepigmenteerd en er is werkelijk voor iedereen wat wils. Prachtige lipgloss, fijne lipsticks en een enorme hoeveel oogproducten. Vandaag ga ik jullie de zogenaamde Pure Pigment Eyeshadows laten zien die ik een tijdje terug uitzocht bij het Inglot event in Eindhoven! Ik ging voor 3 kleuren en een mysterieus potje dat je oogschaduw intenser zou moeten maken.. Lees snel verder!

Continue Reading

Sugarpill Burning heart palette

sugarpill burning heart

Ok, ik geef jullie allemaal wel even een minuutje om naar het bovenstaande plaatje te staren. Dat deed ik tenminste wel bij alle swatches die ik op internet zag ;) Het palette wat je hierboven ziet is het Burning heart palette van het geweldige merk Sugarpill. Dit merk is echt helemaal mijn ding! Heerlijk amerikaans design, toppigmentatie en heerlijke felle kleuren. Gek genoeg had ik nog niets van dit merk in mijn collectie zitten.. Toen Enchantra me het palette wilde opsturen voor een review kon mijn geluk niet op natuurlijk :) Kijken jullie mee?

Continue Reading