nagels

OPI designer de better

nagellak2

Hoi meiden! Ik ben weer thuis van Duitsland en kan jullie nu dus ook eindelijk een gelukkig nieuwjaar wensen! Hebben jullie het een beetje naar je zin gehad? Een fijne avond met veel vrienden en/of familie? Ik zat zoals ik al zei in een huisje in Duitsland en heb het super gezellig gehad met mijn familie! Op een leeftijd komen waarbij je ’s ochtends lekker kunt sleeën met de kids en ’s avonds kunt naborrelen met de rest van de 18+ers is helemaal zo slecht nog niet. Mijn nagellak van de afgelopen dagen was een tikje casual maar tegelijkertijd ook best feestelijk.

nagellak1

Ik ging de afgelopen dagen voor OPI’s Designer De Better, een van de mooiste lakjes ooit gemaakt als je het mij vraagt. De glitters zie je in daglicht nog veel beter en dan is de kleur echt een pareltje. Goedkoop is hij alleen helaas niet, voor OPI nagellak betaal je namelijk gemiddeld zo’n 15 euro. Inmiddels zit er alweer een andere kleur op mijn nagels maar die zien jullie deze week wel voorbij komen in een andere blogpost ;-) Dat is trouwens wel echt een voornemen voor 2015.. vaker van nagellak veranderen en wat meer experimenten met kleur. Ik draag de laatste tijd eigenlijk alleen nog maar rood.. oh well!

Wat is jouw goede voornemen voor 2015?
Mijn volledige lijstje komt morgen online!

27 thoughts on “OPI designer de better”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge