Waarom ik WhatsApp soms maar stom vind

whatsapp vervelend

Heel vaak schrijf ik informatieve en ‘happy’ artikelen. Nieuwe trends, nieuwe lippotloden, nieuwe parfum en ga zo maar door. Nieuwe producten waarvan ik jullie op de hoogte wil stellen zodat ook jij straks dat heerlijke product kunt gaan halen in de winkel en er thuis ook van kan gaan genieten. Mijn insteek voor dit artikel is anders. Ik ben namelijk enorm benieuwd of maar mensen zich herkennen in mijn ‘haat’ voor WhatsApp. Let’s go!

Continue Reading

Wishlist van dit moment!

Wishlist

Nu ik dit schrijf tikt er af en toe een druppel regen op mijn dakraam, staat er een vanille kaars te branden en geniet ik van de warmte van een wel heel erg dik vest. Waar is de zomer ineens naartoe?! Nu de warme zomeravonden voorbij zijn merk ik dat ik ’s avonds steeds meer achter mijn laptop te vinden ben en heel wat online winkelmandjes vol mooie spullen zet! Wanneer je ’s avonds meer binnen bent is online shoppen nou eenmaal een erg leuke bezigheid haha. Dat laatste bracht me op het idee om weer eens een wishlist met jullie te delen en today is the day! Benieuwd wat ik op dit moment nou echt graag zou willen hebben? Lees dan snel verder!

Continue Reading

Back to school

schoolback

Goodmorning all! Hoe gaat het met jullie? Ik heb toch wel een tijdje niets van me laten horen en het werd dus hoog tijd voor een persoonlijke update. Zoals een aantal van jullie al wel wisten ben ik vorige week begonnen aan een gloednieuwe opleiding en dat betekent dus ook dat het klaar is met alle weken vakantie. Niet meer opstaan wanneer het mij uitkomt, geen standaard Netflix meer tot half 3 ’s nachts en na alle keren dat ik van de kookkunsten van mijn moeder mocht genieten valt het toch best wel een beetje tegen om zelf weer met pannen aan de slag te moeten. Life is hard.

Continue Reading

Een kerst zonder stress


Niet normaal hoe de tijd vliegt de laatste paar maanden! Voor mijn gevoel zijn we pas net begonnen aan de herfst haha! Hoe was jouw Sinterklaasavond? Hopelijk heb je mooie cadeautjes gekregen en een gezellige tijd gehad natuurlijk! Ik heb samen met mijn familie pakjesavond gevierd en dat was echt super gezellig. Cadeautjes, lekker eten, Sinterklaasliedjes.. heerlijk! Sinterklaasavond is echt nog maar net achter de rug of we moeten ons alweer gaan focussen op kerst. Wat trekken we aan naar de kerstfeestjes, wat gaan we koken, wie zetten we naast wie tijdens de kerstbrunch en ga zo maar door…

kleding

123

Continue Reading

YouTube geheimen met Lotte!

haten2

Hoi allemaal! Samen met Lotte heb ik deze week twee toffe video’s opgenomen en op mijn kanaal hebben we het vandaag over alle YouTube secrets! Ben jij benieuwd hoe het er achter de schermen bij ons ‘youtubers’ nou eigenlijk aan toe gaat? Kijk dan snel de video!

Continue Reading