Let’s go the Venice

venice

Wanneer jullie dit lezen zit ik (waarschijnlijk) in het vliegtuig naar Venetië! Voordat jullie over mijn reisverslaving beginnen: deze keer had ik een goede reden. Mijn vader zit voor een maandje in Venetie en ik ga hem voor een paar dagen vergezellen! Een aantal maanden terug kreeg mijn vader het aanbod om voor een maandje in Venetië te gaan werken aan een cruiseschip (hij werkt in de jachtbouw). Toen hij ‘ja’ zei vond ik het van de ene kant natuurlijk heel erg jammer aangezien mijn moeder en ik hem dan moeten missen maar stiekem vond ik het ook wel weer erg leuk dat we hem zo kunnen bezoeken. Kom maar op met

Continue Reading

Walking on sunshine!

YAY! Nog maar een nachtje slapen en dan stap ik in het vliegtuig naar Malaga! Ik ga samen met mijn ouders voor 11 dagen naar Torremolinos en ik heb er enorm veel zin in. Torremolinos is een grote, zonnige badplaats in zuid Spanje waar we 11 nachtjes zullen verblijven in een appartement aan zee. Marbella, Benalmádena en Malaga liggen om de hoek dus ook daar zullen we veel te vinden zijn :-)

torremolinos

Continue Reading

Valencia

valensss

Wanneer vriendinnetje R stage loopt in Valencia en jij wat meer vrije tijd hebt door je afgebroken stage is de keuze natuurlijk zo gemaakt: ik ga een paar dagen naar Valencia! De 14e van deze maand is het zover en ik heb er enorm veel zin in. Het is daar op dit moment rond de twintig graden dus denk maar niet dat ik daar ook maar één dikke trui aan ga raken! Ik ben super benieuwd naar de stad, de stranden en de uitgaansgelegenheden maar wanneer ik naar bovenstaande foto’s kijk moet dat sowieso goed komen :-) Vanzelfsprekend neem ik mijn camera mee en ga ik waarschijnlijk een fotoverslag maken van de trip. Dan kunnen jullie ook meegenieten!

Continue Reading

Plekken die ik nog graag een keer zou bezoeken!

Oh wat houd ik van reizen. Vroeger kon alles me werkelijk gestolen worden en haalde ik mijn neus op voor al het ‘geschiedenis’ materiaal wat er op de gemiddelde vakantie voorbij kwam maar tegenwoordig kan ik er geen genoeg van krijgen! Ryanair is mijn beste vriend en daar maak ik dus ook meerdere keren per jaar gebruik van. Toch blijven er plekjes waar ik nog steeds niet geweest ben en die ik ontzettend graag zou willen bezoeken.

1. Barcelona 2. Bora Bora 3. Dubai 4. Formentera 5. Krakow 6. Mexico 7. Miami 8. New York 9. Praag

Er staan dus zowel bereikbare als ‘wat minder’ bereikbare plaatsen op mijn wishlist. New York blijft natuurlijk de grote droom maar ook een stad als Praag zou ik enorm graag willen bezoeken. Ook staat Dubai erg hoog, met de welbekende fantastische stranden en gebouwen. Mijn ouders gingen vorig jaar voor een weekje naar Ibiza en bezochten hier ook een dagje het eiland Formentera, aangezien ze zo enthousiast terugkwamen moet ik hier ook nog gewoon een keer heen! Sowieso ben ik eigenlijk bijna overal voor in, bekend of onbekend. Zolang het maar lekker ver weg en er iets te zien valt. Gelukkig is de wereld ontzettend groot en kan ik nog even door met de verslaving ;-)

Welke plekken van mijn wishlist heb jij al bezocht of zou jij nog willen zien?

Continue Reading

Video: Berlijn Fashion Week

Het heeft even moeten duren maar dan heb je ook wat: mijn Berlijn Fashion Week vlog is eindelijk ready to be seen! Samen met Chloe bezocht ik Berlin Fashion Week en we hebben echt een geweldige tijd gehad! We hebben ook zoveel mogelijk gefilmd: van het ontbijt tot de shows en van de Forever21 tot de meetings. Ik ben super benieuwd naar jullie mening dus brand los!

Ik wil Transavia en Art’otel enorm bedanken voor het mede mogelijk
maken van deze reis, het was geweldig!

Continue Reading