Review: MAX PRO Evolution stijltang

Ik zal voor altijd jaloers blijven op meiden die na het douchen niets aan hun haar hoeven te doen. Van die meisjes die bijvoorbeeld van dat kaarsrechte haar hebben dat gewoon weer exact hetzelfde opdroogt na een flinke regenbui. Of zo’n heerlijke bos met krullen bijvoorbeeld! Zelf ben ik gezegend met een flinke bos haar maar helaas wel met lokken die exact doen waar ze zelf zin in hebben. Zo ben ik dus ook altijd weer heel blij als ik ’s ochtends even een stijltang door mijn haren kan halen. Net even die gekke slagen eruit en die rare plukjes achter mijn oren temmen. Aangezien mijn geliefde stijltang helaas steeds meer mankementen begon te vertonen werd het tijd voor een nieuwe en dat betekent natuurlijk ook een perfecte kans voor een review! Benieuwd welke het is geworden? Lees snel verder!

Continue Reading

New in: hoesjes!

foto1

Zoals de meeste van jullie wel weten ben ik echt vergroeid met mijn telefoon. Mijn hele leven zit in dat ding en ik wil er dus ook zeker van zijn dat mijn telefoon goed beschermd blijft. Ik heb al heel wat soorten hoesjes versleten maar een portemonneehoesje had ik nog nog nooit geprobeerd. Bovenstaande hoesjes ontving ik van TelecomTelecom.nl en vanzelfsprekend was ik dus ook reuze benieuwd! Meer weten over deze stijlvolle hoesjes die je telefoon perfect beschermen? Lees dan snel verder!

Continue Reading

W7 Neon Nights

foto2

Zoals ik in mijn laatste post liet weten ben ik binnen een korte tijd weer enorm fan geworden van kleur! Ik scroll dagelijks (soms een tikje obsessed) door de makeup pagina’s van eBay en as we speak is er dus ook een hoop onderweg naar mijn brievenbus. Super leuk om buitenlandse toppers in huis te halen natuurlijk maar het is stiekem nóg leuker om verrast te worden in ons eigen landje. Vorige week kwam ik een palette tegen wat mij wel erg nieuwsgierig maakte..

Continue Reading

OPI – It’s a Piazza cake

foto2

Hoi meiden! Genieten jullie een beetje van de zomer? Hoewel de regen nu ik dit schrijf wel echt met bakken uit de lucht lijkt te vallen hebben we natuurlijk al wel een paar hele zonnige dagen mogen meemaken. En aangezien het ernaar uitziet dat we eind deze week wéér van zon worden voorzien vond ik het wel tijd voor een bijpassend nagellakje! Ik draag de afgelopen weken alleen nog maar donkerrood (ja, my fav..) en ik vond het tijd voor wat anders. Gelukkig viel de nieuwe OPI collectie op de mat (de OPI Venice collectie met de meest prachtige najaarskleuren) en hoewel de collectie dan wel op het najaar gericht mag zijn vind ik de kleur die ik vandaag aan jullie laat zien toch stiekem erg veel weg hebben van een Braziliaans paradijs. Strand, cocosnoten, palmbomen en dan het liefst gematcht met een bruin kleurtje natuurlijk. Benieuwd geworden? Kijk snel mee!

Continue Reading

Summer vibes (+ win shoptegoed!)

intro

Kunnen jullie geloven dat het alweer mei is? De temperaturen in het zuiden van Europa beginnen alweer lekker op te lopen en daar ga ik de aankomende dagen eens lekker gebruik van maken! Ik ga namelijk, jawel alweer, naar mijn favoriete vakantiebestemming Ibiza en ik heb er ongelofelijk zin in. Mijn korte broeken, crop-tops en zonnebrillen liggen al klaar en natuurlijk neem ik ook mijn camera mee naar het heerlijke paradijs wat Ibiza heet! Het enige wat nog miste was een vrolijk en zonnig hoesje wat me al een beetje in zomerstemming zou brengen en die heb ik gelukkig gevonden! Vandaag laat ik jullie dus ook mijn nieuwe toffe case van Smartphonehoesjes.nl zien!

Continue Reading