Spam je blog!

Schermafbeelding 2013-01-07 om 19.39.52

Yes je leest het goed! Het dagelijkse blog-lijstje wat ik iedere dag netjes langs ga kan wel een boost gebruiken. Heb jij dus een blog? Schrijf hem dan snel in de comments (met een leuke beschrijving natuurlijk!) zodat ik morgen weer wat nieuwe favorietjes kan uitkiezen :)

spam

Dus ladies, spam away!

You may also like

27 reacties

 1. Hoi, ik ben Inez en ik heb mijn eigen blog http://inezzed.be
  Ik schrijf over verschillende onderwerpen: beauty, food, gaming, persoonlijke dingen,… Eigenlijk is mijn blog gewoon alles wat ik leuk vind.
  Ik ben nog niet zo lang bezig, dus ik zou het leuk vinden om een beetje feedback te krijgen over wat beter kan / wat jullie leuk vinden :). Ik kan zeker tegen een beetje opbouwende kritiek, dus wees maar lekker eerlijk!

 2. Ik ben pas begonnen met deze blog.. Ik heb er meerdere gehad en deze steeds offline gehaald. Hopelijk willen jullie een kijkje nemen!

  Sharon, misschien kan jij jouw dagelijkse bloglijst delen? Zodat wij weten wat jij leuke blogs vindt om te lezen?!

 3. hoi.
  ik hou van beauty lifestyle en fashion. en natuurlijk ik ook van delen.
  ik ben al eerder een blog gestart maar de naam enzo vond ik niet leuk dus ben ik nu weer een blog gestart.
  link:
  http://xnevergiveupx.wordpress.com
  ik hoop dat jullie even me blog willen bezoeken en misschien ook wat tips enzo.
  ik hoop dat jullie het even willen doen en als je ook wordpress gebruikt wil je me a.u.b. volgen???

  alvast bedankt
  -xxx-
  Eva
  Eva onlangs geplaatst…verkeersexamenMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge