Series Uncategorized

TV SHOW: Nashville

Hoewel ik gek ben op de stad zou je mij (+ mijn huis, family & friends!!) zo mogen verplaatsen naar een dorpje als Nasvhille. Ik ben verliefd geworden op de cowboy-boots, kleine cafeetjes met live optredens en het heerlijke platte accent. Dat ik van de country-stijl ben gaan houden is dus wel duidelijk maar waarom ik zo gek op Nashville ben geworden heeft vooral met de muziek te maken. Meer weten? Lees dan snel verder!

Nashville gaat (overduidelijk..) over het country-dorpje Nashville. Een dorpje vol met country-boots, grote krul-kapsels, zingende barmeisjes en knappe gitaarmannen. De show legt vooral de nadruk op big-country-star (maar wel een beetje over de datum) Rayna James en upcoming country diva Juliette Barnes. Juliette brengt country tot een heel nieuw level met haar glitterpakjes en vuurwerkdanseressen en wanneer de twee genoodzaakt worden samen op tour te gaan zorgt dit voor interessante situaties.

Ik ga niet teveel verklappen maar wat een toffe serie is dit zeg! Iedereen die gek is op muziekshows (maar dan op zoek is naar iets volwasseners dan bijvoorbeeld Glee) zal van deze serie gaan houden. Lachen, huilen.. je komt er niet onderuit tijdens deze show! Een grote aanrader dus. Alvast een voorproefje horen van de liedjes? Hieronder een kleine greep uit de collectie. Enjoy!


Nog een leuk detail: ‘onze’ Michiel Huisman speelt ook een flinke rol in de serie!

Volg jij ‘Nashville’ al?

12 thoughts on “TV SHOW: Nashville”

  1. Heeeeeeeerlijke serie is het !
    En Lennon & Maisy weten me iedere keer weer kippenvel te bezorgen met hun prachtige stemmetjes.
    Kende ze al langer door een ander liedje en toen ze opeens in deze serie verschenen was dat een leuke verrassing :D

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge