8x waarom Boer zoekt Vrouw zo leuk is

schermafbeelding-2018-11-11-om-19-54-16
Oh wat geniet ik weer van het huidige seizoen van Boer zoekt Vrouw! We zijn alweer bij het tiende seizoen aangekomen. Vanavond maken de eerste boeren hun definitieve keuzes en ik kan niet wachten. Hoe komt het toch dat zoveel vrouwen elk jaar opnieuw weer naar dit doodsimpele programma kijken? Ik heb het voor je op een rijtje gezet.

Continue Reading

DIT ZIJN DE LAATSTE VIJF VAN IDOLS

Yay! Gisteren was het weer zover: een nieuwe Idols aflevering! De makers van het programma hebben dit jaar een compleet nieuw concept verzonnen waarbij we geen eindeloze liveshows te zien krijgen maar juist veel vernieuwende opdrachten zoals bijvoorbeeld optreden in een intieme concertzaal en deze keer dus het inzingen van een single en het opnemen van een videoclip. Een super positieve wending als je het mij vraagt aangezien dit echt de kracht van Idols is. Laat die kandidaten maar eerst lekker bewijzen dat ze daadwerkelijk artiest kunnen zijn in een videoclip voordat je ze in Voice-achtige liveshows zet. Gisteren kwamen de clips al even voorbij maar het leek mij leuk om de complete clips nog even achter elkaar met jullie te delen. Natuurlijk laat ik jullie ook nog even weten wie mijn persoonlijke favoriet is! Kijk snel mee:

Jahlynn Kalkman – Shoutout To My Ex

Continue Reading

Favoriete programma’s van dit moment

programmas

Ik moet toegeven dat ik heel wat uren per week besteed aan het kijken van tv-shows. Waar anderen genieten van een boswandeling, iedere avond de kroeg in, hun piano of andere hobby vind ik het heerlijk om (bijna) iedere avond wel een uurtje tv te kijken. Door de jaren heen heb ik al heel wat shows gezien en hoewel ik sommige shows nog steeds mis (One Tree Hill, The OC, 90210 en ga zo nog maar even door) is het natuurlijk wel heel erg leuk dat er nieuwe shows voor in de plaats komen. Vandaag laat ik jullie zien welke programma’s ik op dit moment graag kijk! Inclusief guilty pleasures..

Continue Reading

Weg met de januaridip!

Persoonlijk ben ik echt gek op TV kijken! Ik volg verschillende series en vermaak me prima tijdens een avondje voor de buis. Een leuke film, warme kop chocomelk, warm dekentje en een flinke dosis popcorn.. wie zegt daar nou nee tegen ;-) Of het nu comedy, romantiek of juist misdaad betreft, ik vermaak me wel. Klant van Ziggo en zin om te lachen? Dan heb ik waarschijnlijk iets leuks voor je! Ziggo en Comedy Central hebben besloten hun krachten te bundelen zodat jouw sombere januaridagen een stuk vrolijker zullen worden! Ben je bijvoorbeeld benieuwd naar de Blue Monday Conference? Lees dan snel verder!

ziggo

Continue Reading

Life is what you make it… maar dan letterlijk.

Op alle hipsterblogs (of moet ik zeggen tumblr-accounts) worden we doodgegooid met quotes als ‘Life is what you make it’. Heel inspirerend natuurlijk, maar wat als je nou eens echt je eigen leven zou kunnen creĆ«ren? Je eigen wetten, onderkomen, verdienmodel, voedsel, kleding en ga zo maar door. Dit concept is door SBS6 uitgewerkt tot een tv-programma genaamd Utopia. Het lijkt dan wel iets meer op de vliegende hollander dan ik had voorspeld (die stem en lichtgevende tafel.. het lijkt wel een attractie haha!) maar vooralsnog vind ik het een interessant concept. Laten we niet vergeten dat we het hier niet om een spelletje van drie weken hebben (zoals een Expeditie Robinson bijvoorbeeld) maar deze mensen blijven een heel jaar van huis. Een heel jaar lang met dezelfde 15 mensen op een stuk land met twee koeien, een paar kippen en een vervallen schuur.

Continue Reading