beauty

(video) Maandenlang niet scheren? (tip!)

1

Hi ladies! Zijn jullie allemaal lekker aan het genieten van het mooie weer? Heerlijk natuurlijk dat we onze zomerkleding weer tevoorschijn kunnen gaan halen maar dat betekent wel dat we ons weer zorgen moeten gaan maken om de perfecte (haarloze!) huid. Zo zijn de meeste meiden dagelijks bezig met het scheren van oksels, benen en bikinilijn en ook bij mij groeien de haartjes helaas weer super snel terug. Verre van ideaal natuurlijk en het was hoog tijd voor verandering! Een tijdje terug kwam ik terecht bij de Philips Lumea en hoewel ik in eerst instantie een beetje sceptisch was besloot ik toch een poging te wagen. Ik las super veel goede reviews en twee maanden niet scheren klinkt natuurlijk like a dream!

foto4
foto3

Philips Lumea werkt op basis van de Intense Pulsed Light (IPL) technologie en deze technologie maakt het mogelijk om de haarwortel in een ruststand te brengen. De haartjes zullen eerst op een natuurlijke wijze uitvallen en omdat de haarwortel in ruststand is gebracht zullen ze dus ook veel minder snel terugkomen. Wanneer je het apparaat meerdere malen hebt gebruikt zal de haargroei tot wel 75% worden vertraagd!

Goed, ik haalde het apparaat dus in huis en dat betekent dat ik jullie nu dus ook kan voorzien van een review! Bekijk dus vooral video hieronder als je benieuwd bent naar mijn ervaringen met de Philips Lumea.

Video bekeken? Nog even in een notendop hoe je het apparaat gebruikt:

1. Onthaar het gedeelte naar keuze (oksels, benen, onderarmen, gezicht, bikinilijn) zoals je gewend bent en zorg dat er geen overtollige haren meer overblijven op de huid.

2. Kijk in de handleiding goed naar welke stand het beste werkt voor jouw huidtype.

3. Plaats het apparaat op de huid (breng het volledig in contact met de huid, anders zal het apparaat ook niet flitsen) en druk op de flitsknop.

4. Herhaal dit proces om de twee weken. Na twee keer gebruik zie je al zichtbaar effect en na het vier keer herhalen van deze korte behandeling zal je huid tot wel twee maanden haarvrij blijven!

5. Geniet van je zomer zonder iedere dag te hoeven scheren!

foto5

Zo kan je dus op een super snelle, pijnloze en veilige manier van je haartjes afkomen en hoef je je geen zorgen te maken wanneer je een week later toch liever voor een jurkje gaat in plaats van een lange broek. Ik ben super benieuwd naar het uiteindelijke resultaat en ga jullie natuurlijk op de hoogte houden van mijn ervaringen met dit apparaat!

Zou de Philips Lumea iets voor jou kunnen zijn? Of heb je het apparaat misschien zelf al in huis?
Laat het achter bij de comments!
Advertorial

4 thoughts on “(video) Maandenlang niet scheren? (tip!)”

  1. Wat een handig apparaat, ik zou hem graag een keer willen testen. Ik heb een aparte vorm van reuma waardoor mijn haartjes op een kant van mij lichaam donkere en stukker zijn dan de andere kant, zou fijn zijn als het daarmee minder wordt, dan zou ik hem zelf ook nog wel aanschaffen.

  2. Wauwie, luxe apparaat!

    Ziet er fijn uit. Misschien iets dat je met meerdere mensen kunt aanschaffen haha.

    Al moet k toegeven dat ik scheren niet heeeel vervelend vind. Maar ik heb ook niet extreem donker/veel haartjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge