Tip: enorme Converse korting!

converse korting

Hi ladies! Even een korte update vandaag, ik moest deze tip even met jullie delen :-) Zoals jullie weten ben ik echt gék op Converse shoes en twijfel ik nu al maanden over de prachtige zilveren en gouden versies van de tijdloze schoen. Nu kwam ik gisteren in de America Today winkel en zag dat deze schoenen daar nu onwijs afgeprijsd zijn! Deze super toffe metallics zijn nu namelijk maar €37,48 in plaats van €74,95. Score! Natuurlijk zijn de andere Converse schoenen ook afgeprijsd maar niet zoveel als bij het Metallic model. Mocht je dus nog een opvallende schoen zoeken voor een lage prijs: hier kan je ze vinden! Er zijn nog maar een paar maten over maar toch, misschien zit die van jou er net tussen!

Continue Reading

Ik stop met YouTube.

stopytbloggen

Nu ik eindelijk aan dit artikel begonnen ben weet ik eigenlijk niet waar ik moet beginnen dus laat ik maar meteen met de deur in huis vallen: ik stop met het maken van YouTube video’s. Jep, dat las je goed. Na maanden van lang en hard nadenken heb ik ervoor gekozen om toch een punt te zetten aan iets wat in andermans ogen misschien onbegrijpelijk is om op te geven maar wat voor mij niet meer is wat het ooit was. Schrikken mag, dat neem ik je absoluut niet kwalijk. Als je iemand namelijk altijd hebt horen zeggen hoe leuk YouTube is en hoe geweldig deze community wel niet is ben ik het wel! Laten we maar gewoon even beginnen bij het begin.

Continue Reading

Vlog: Hometour, Fotoshoot & Stappen!

Ik had spontaan zin om meer te gaan vloggen dus here we go! We beginnen voor het gemak trouwens gewoon bij nummer #1 zodat al mijn vlogs voortaan lekker op elkaar aansluiten. In deze vlog laat ik jullie mijn nieuwe huis zien en neem ik jullie mee tijdens een avond uit!

Klik hier om te abonneren (het is gratis!)

Continue Reading

Groot nieuws!

Jaaaaaa the word is out! Looksbysharon gaat verder als SharonvanBommel.nl en dat vier ik met een videomaand! Gedurende de hele maand juni zal er iedere dag een video verschijnen op mijn YouTube kanaal (en dus ook hier haha) en voor alle details raad ik je aan even de video af te kijken. Op naar een nieuw hoofdstuk, enjoy the ride <3

Continue Reading