14 thoughts on “Video: Action shoplog!”

 1. Hey Sharon, vandaag heb ik voor het eerst je blog en youtube kanaal gevonden en ik moet zeggen: petje af, je maakt echt heel erg mooie foto’s en video’s.
  Als fotograaf ben ik me nu aan het verdiepen in mooie video’s maken en ik ben erg benieuwd hoe je je films maakt, of je hulp hebt met de beelden van jezelf en welk programma je gebruikt voor de nabewerking. In ieder geval: complimenten!

 2. De producten van de action komen meestal uit het buitenland, vaak uit het oostblok. Restproducten worden gekocht voor een lage prijs en ze worden hier dus in de action verkocht. Ze verkopen ook cocacola bij de action, deze komt vaak uit malta/frankrijk/oostblok!

  liefsX

 3. Ik weet toevallig dat veel A merken in Action geen Nederlandse tekst op de verpakking heeft, maar ik weet niet hoe het met andere verpakkingen zit.

  Leuke producten heb je gekocht, ik heb er van de week 21 (!) super leuke washitapes gekocht.

  Ps. Je geluid was wel een beetje raar in deze video.
  Nadia onlangs geplaatst…#2 Wonen en werken in het buitenlandMy Profile

 4. Super leuke dingen gekocht!
  De producten van de action worden door action zelf goedkoper ingekocht omdat ze iets missen op de verpakking. Bijvoorbeeld geen nederlandse informatie of parfum waar een steentje op mist!

  xxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge