23 thoughts on “Video – Budget vliegtips!”

 1. hoe heten de site nou? sorry ik versta je niet goed..
  boekie.com? want dat kan ik niet vinden & ik kan alleen maar reizen zien die vertrekken vanaf Berlijn en als ik dat wil veranderen in Amsterdam moet ik ook een aankomstbestemming invullen, maar ik wil juist kijken wat voor reizen ze bieden, ik hoop dat jij of een andere lezer me het nog even kan uitleggen of helpen.

  liefs x

  1. Voornamelijk buiten het hoogseizoen dus.. :) Had je video nog niet helemaal afgekeken.. but now i know ;)
   Is ook wel logisch, met zo’n prijs. Met €77 kom je echt niet een week weg (naar de Zuid-Europese zon) in een schoolvakantie :P

 2. Wat een onzin!!

  Ik reis met een groepsreis buiten het seizoen omdat zij alleen buiten het seizoen reizen.
  Ik leef namelijk met een beperking en heb hulp nodig. Dit zijn dus reizen voor mensen met een beperking. Fijn dat er ook nog lieve mensen zijn (vrijwilligers) die vrijwillig met zo’n reis mee gaan om ons hulp te bieden.
  Mensen mogen daar ook wel eens over nadenken dat het niet vanzelfsprekend is dat op vakantie gaan en dat het soms duur moet. Sorry echt onzin dus!!

 3. Wauw wat en super handige tips zeg!
  Ik had nog wel n vraag, hoe regel je de transfer van het vliegveld naar het hotel? Bel je dan een taxi of heb je dit ook al vooraf geboekt en zo ja, waar boek je dit? Haha ben benieuwd :)

  1. Ik snap best dat je druk bent met je blog.
   Maar ff serieus… Dan heb je in totaal 22 reacties op je video, en dan ben je gewoon te beroerd om terug te reageren?
   Sorry hoor,, maar ik denk dat je graag meerdere bezoekers wilt krijgen?? Dan moet je vooral niet terug reageren. Goed bezig!

 4. Jaaa! Ik gebruik zelf ook altijd rynair als we gaan vliegen.
  Alleen ik zit nog op de middelbare school dus is het wel lastig om buiten het seizoen om te gaan. Wel ben ik altijd degene die onze vakantie uitzoekt en boekt, al vanaf toen ik 10 was volgens mij ;)
  Leuke tips!!

  xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge