vlog

(video) Drie dagen Berlijn vlog!

Ik ging samen met Jill (van het kanaal crocojilll!) drie dagen naar Berlijn en heb de hele trip natúúúrlijk voor jullie gefilmd! Ik heb weer enorm van de stad genoten en wens jullie heel veel kijkplezier! Klik hier om te abonneren op mijn YouTube kanaal!

3 thoughts on “(video) Drie dagen Berlijn vlog!”

  1. Superleuke vlog! Ik ben meerdere keren in Duitsland geweest, maar helaas nog nooit in Berlijn (wat btw wel op m’n bucketlist staat!). Heel leuk dat je last-minute mee mocht met Jill, echt heel lief. :) Ik heb heel veel youtubers die ik graag wil ontmoeten, maar mijn favorieten zijn Mylifeaseva, Zoella, Alfie, Joe, (ook) Casper en Laurdiy. <3

    Liefs,
    Didem

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge