shoplog video

Video: (enorme) shoplog!

Afgelopen week ben ik flink los gegaan bij Forever21, Pull&Bear, Vero Moda, C&A, Starbucks en de Mediamarkt. Benieuwd naar mijn aankopen? Kijk dan snel de video!

Klik hier om te abonneren (het is gratis!)

25 thoughts on “Video: (enorme) shoplog!”

  1. Dat vind ik dus ook van C&A, soms leuk en soms basic. De zonnebril staat je goed.
    Enne die Starbucks mok, die eerste heb ik ook. Ik denk dat ze inderdaad halve prijs zijn omdat ze echt heel oud zijn. Ik heb die van mij al 5 jaar, een soort van perongeluk meegenomen toen ik opeens de trein moest halen. (totaal niet aangedacht, opeens faaack de trein!)
    Nadia onlangs geplaatst…MUA LippenstiftMy Profile

  2. Wat heb je leuke kleren en spullen gekocht. Mooie laptop, kan me voorstellen dat dat handig als je zoveel onderweg bent. Vind de blouse met het zwarte streepjes super leuk en ook die blauwe vind ik erg leuk. Mooi dat vest, staat je ook erg leuk. Altijd weer leuk om een shoplog te zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge